Som Premium-kunde kan du se gratis webinarer om arverett

Hvem arver deg dersom du ikke har opprettet testament? Kan du som samboer sitte i uskiftet bo, og kan du sette opp hvem som helst som arvinger i testament?

ARVERETTSWEBINARER: Premium-juristene i Nordea holder åtte webinarer hvor de går gjennom ulike temaer innen arverett og hva man bør tenke på basert på ulike livssituasjoner. Foto: Nordea

ARVERETTSWEBINARER: Premium-juristene i Nordea holder åtte webinarer hvor de går gjennom ulike temaer innen arverett og hva man bør tenke på basert på ulike livssituasjoner. Foto: Nordea

Reglene om arv kan være vanskelig å forstå. Det er ikke alltid enkelt å finne informasjon fordi svarene vil være avhengig av din livssituasjon, om du er gift, enke eller enkemann, om du har barn, om du kun har barn med den du er gift med, eller om en av dere har barn fra et tidligere forhold. Derfor tilbyr vi tilpassede webinarer til de ulike livssituasjonene.

Velg webinaret som passer din situasjon

Vi tilbyr åtte forskjellige webinarer. De fire første er knyttet til ulike livssituasjoner, hvor du kan velge det webinaret som passer best til din situasjon. I tillegg tilbyr vi fire webinarer om ulike emner innenfor arverett som mange ønsker å vite mer om. Dette er uskiftet bo, pliktdelsarv, forskudd på arv og forvaltning av arv.

Hvert webinar varer i ca. 30 minutter, og sendingene ser du under. Der vil du også kunne klikke på presentasjonene til de enkelte webinarene.

Tilbudet er eksklusivt for deg som er Premium-kunde.

Webinarer som er avholdt:

Selve webinarene ser du her:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLoZ919Ka4B9MTjzh6rGV6ydI1FUp9W7xB

 

Her er presentasjonene til de ulike webinarene:

Webinar om uskiftet bo

Webinar – ektefeller med særkullsbarn og samboere med felles barn og særkullsbarn

Webinar – Ektefeller og samboere med felles barn

Webinar – Ingen livsarvinger

Webinar – Forskudd på arv

Webinar om forvaltning av arv og gave

Webinar om pliktdelsarv

Webinar – Samboere uten felles barn med særkullsbarn