Konkurransevilkår The Shift 2018

Vinn 2 billetter til The Shift 14.november 2018.

Konkurransen består av en Facebook- og en LinkedIn-post, og konkurransen varer fra 29.oktober-4.november.

Slik deltar du

For å delta i konkurransen må du laste opp en video hvor du presenterer din startup og forteller hvorfor dere bør vinne. Videoen bør være på max 1 minutt, og kan sendes via Youtube eller Vimeo til Startup@nordea.no.

Youtube: Last opp videoen og merk den «ikke oppført» og send oss lenken.

Vimeo: Last opp videoen og send oss lenken.

Merk emnefeltet med «The Shift», og skriv inn din kontaktinfo.

Vi trekker 12 vinnere som får hver får 2 stk inngangsbilletter til The Shift 2018 til en verdi av kr. 2 400,- pr stk. i løpet av uke 45.

 

Premie

Premien er 2 inngangsbilletter til The Shift 2018. Se hele programmet her http://www.theshift.no/

Vinneren må være over 18 år, og vil bli kontaktet av Nordea Startup & Growth etter endt konkurranseperiode.

Vi forbeholder oss retten til å gi premien videre, hvis vi ikke får kontakt med deg innen mandag 12. november.

Rettigheter

Ved å delta i konkurransen overlater deltakeren sine rettigheter til bidraget, inklusiv opphavsrett til eventuelle bilder m.m., til Nordea Norge. Dette innebærer rett til å publisere hele eller deler av konkurransebidraget uten kostnad i Nordea Norges digitale kanaler, samt publisere vinnerens navn på Nordea Norges kommunikasjonsplattformer. Vi vil informere deg om evt publisering av innsendt bidrag.

Personopplysninger som oppgis i forbindelse med konkurransen vil kun bli behandlet av Nordea Norge for å administrere konkurransen og kontakte vinneren. Mer informasjon om personvern kan du finne her: https://www.nordea.no/privat/kundeservice/general-data-protection-regulation.html

Ansvar

Nordea Norge er ikke ansvarlig for deltakernes mulighet til å konkurrere om den begrenses av forhold utenfor Nordea Norges kontroll. Dette innebærer teknisk feil, ufullstendige eller uriktige opplysninger om deltakerens kontaktinformasjon, endringer i lovverket som påvirker konkurranseform, kriger, naturkatastrofer eller lignende hendelser.

Nordea Norge tar ikke ansvar for støtende bilder, og forbeholder seg retten til å fjerne støtende konkurransebidrag fra kommunikasjonsplattformen.

Konkurransen administreres av Nordea Norge. Konkurransen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av, eller assosiert med Facebook.

Ved deltakelse anses reglene og vilkårene for å være lest og akseptert.

For spørsmål vedrørende konkurransen send til: Startup@nordea.no

 

Konkurransen arrangeres av Nordea Bank Abp, filial i Norge på https://www.facebook.com/NordeaNorge/.