Konkurransevilkår

Vinn en Google Nest Mini (veil. verdi per november 2020: 479kr)Konkurransen arrangeres av Livsforsikringsselskapet Nordea Liv Norge AS (heretter omtalt som Nordea Liv).

Konkurransen varer fra 9. desember til 14. desember 2020. I denne perioden vil det være 400 vinnere blant de som har fått nyhetsbrev 9. desember 2020 og logget inn i Nordea Liv Pluss for første gang.

Deltakelse og påmelding

Påmelding til konkurransen skjer via innlogging i Nordea Liv Pluss med fødselsnummer og passord. Ved innlogging registreres din deltakelse automatisk, og dette er den eneste måten du kan melde deg på konkurransen.

En forutsetning for å delta i konkurransen er at det er første gang du logger inn i Nordea Liv Pluss. For å kunne logge inn i Nordea Liv Pluss må nåværende arbeidsgiver spare til pensjon for deg hos oss.

Du kan kun delta én gang i løpet av konkurranseperioden.

Trekningsdatoer

400 vinnere trekkes 15. desember 2020.

Premie og informasjon til vinnere

Premien er en Google Nest Mini (veil. verdi per november 2020: 479 kr). For å gjennomføre en bestilling i nettbutikken til Elkjøp vil det, av tekniske grunner, påløpe en kostnad på 1 kr.

Alle som trekkes ut som vinnerne vil motta en e-post fra Nordea Liv innen den 16. desember. E-posten vil inneholde en kode som kan brukes til å bestille en Google Nest Mini i Elkjøp sin nettbutikk. Mailen vil sendes fra nordealiv@nordea.no. Merk at e-posten kan havne i søppelpost.

Koden utløper 20. desember 2020. Det vil si at bestillingen må være gjennomført i Elkjøp sin nettbutikk før klokken 23:59, 20. desember 2020. Etter dette vil koden ikke lenger være gyldig, og premien kan ikke hentes ut.

Bestilling og levering

Koden kan kun brukes til bestilling av en Google Nest Mini (veil. verdi per november 2020: 479 kr). For å gjennomføre en bestilling i nettbutikken til Elkjøp vil det, av tekniske grunner, påløpe en kostnad på 1 kr. Du kan ikke bruke koden til å bestille andre produkter fra Google eller til å kjøpe et dyrere produkt der du selv betaler mellomlegget. Det er ikke mulig å bruke koden for å få avslag/rabatt på produkter fra andre merkevarer. Koden kan ikke omgjøres til en tilgodelapp eller et gavekort.

Ved bestilling kan du velge mellom fargene kalkfarget (charcoal) og kull (chalk). Dette med forbehold om at begge fargene er på lager i nettbutikken til Elkjøp. Det vil ikke være mulig å bestille opp ønsket farge dersom den er utsolgt.

Premien sendes gratis per post og kan kun hentes ut/bestilles via Elkjøp sin nettside. Du må velge leveringsmetode “Postpakke 5-10, kr 59” for å få gratis frakt. Bestillingen kan kun sendes til adresser i Norge. Du vil ikke få hentet ut premien fysisk i en av Elkjøp sine butikker.

Her kan du lese om “Retur og endring av ordre” på Elkjøp sin nettside.

Ved spørsmål vedrørende bestilling eller Google Nest Mini kan du ta direkte kontakt med Elkjøp på tlf. 21 00 21 21 (mandag – fredag, 08:30 – 20:00), via chat på https://www.elkjop.no/ eller ved å sende en e-post til hello@elkjop.no.

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger som oppgis i forbindelse med konkurransen vil kun bli behandlet av Nordea Liv for å administrere konkurransen og kontakte vinnerne. Personopplysningene vil bli slettet innen 3 måneder etter at vinnerne er kåret.

Her kan du lese mer om personvern i Nordea Liv

Begrensninger

Nordea Liv tar forbehold om endringer i konkurranseregler dersom det oppstår uforutsette hendelser utenfor Nordea Livs sin rimelige kontroll.

Øvrig

Konkurransen administreres av Nordea Liv. Deltakere gir kun informasjon til Nordea Liv og vår databehandler Benify.

Ved deltakelse anses reglene og vilkårene for å være lest og akseptert.

Ved andre spørsmål om konkurransen, pensjon, innlogging eller Nordea Liv Pluss ta kontakt med Nordea Livs kundeservice på tlf. 23 25 47 00 (mandag – fredag, 08:00 – 16:00).

Livsforsikringsselskapet Nordea Liv Norge AS (org.nr 959 922 692)