Konkurransevilkår

Vinn en Google Nest Mini (veil. verdi per september 2020: 399 kr)

Konkurransen arrangeres av Livsforsikringsselskapet Nordea Liv Norge AS (heretter omtalt som Nordea Liv).

Konkurransen varer fra 14.september til 29.september 2020. Hver dag i denne perioden vil det være 200 nye vinnere av en Google Nest Mini, uavhengig av hvor mange som har logget inn den aktuelle dagen.

Deltakelse og påmelding

Påmelding til konkurransen skjer via innlogging i pensjonsappen Nordea Boost med BankID. Ved første innlogging i Nordea Boost vil du få opp et påmeldingsskjema/pop-up med informasjon om konkurransen. Her registrerer du e-posten din for å bli med i trekningen av en Google Nest Mini.

Påmeldingsskjema i Nordea Boost er den eneste måten du kan melde deg på konkurransen. Vi tar ikke imot påmeldinger via Facebook, Instagram, e-post, telefon eller andre kanaler.

Du må være mellom 18 og 67 år for å logge inn i Nordea Boost. Det er derfor kun personer mellom 18 og 67 år som kan melde seg på konkurransen.

Du kan delta selv om du ikke er kunde i Nordea eller Nordea Liv.

Du kan kun delta én gang i løpet av konkurranseperioden. Det er ikke mulig å melde seg på konkurransen flere ganger eller delta i en ny trekning hver dag, selv om konkurransen fortsatt pågår. Du er med i trekningen for den første dagen du registrerte deg. Du kan bli med i konkurransen selv om du har logget inn i Nordea Boost før konkurranseperioden.

Trekningsdatoer

Det vil foretas trekninger den 18. september, 23. september og 30. september 2020.

Ved hver trekning vil det trekkes 200 nye vinnere for alle forutgående dager siden konkurransestart eller forrige trekning.

Premie og informasjon til vinnere

Premien er en Google Nest Mini (veil. verdi per september 2020: 399 kr). For å gjennomføre en bestilling i nettbutikken til Elkjøp vil det, av tekniske grunner, påløpe en kostnad på 1 kr.

Alle som trekkes ut som vinnerne vil motta en e-post fra Nordea Liv innen fire dager etter oppgitte trekningsdatoer. E-posten vil inneholde en kode som kan brukes til å bestille en Google Nest Mini i Elkjøp sin nettbutikk. Mailen vil sendes fra nordealiv@nordea.no. Merk at eposten kan havne i søppelpost.

Koden utløper 31.oktober 2020. Det vil si at bestillingen må være gjennomført i Elkjøp sin nettbutikk før klokken 23:59, 31.oktober 2020. Etter dette vil koden ikke lenger være gyldig, og premien kan ikke hentes ut.

Bestilling og levering

Koden kan kun brukes til bestilling av en Google Nest Mini (veil. verdi per september 2020: 399 kr). For å gjennomføre en bestilling i nettbutikken til Elkjøp vil det, av tekniske grunner, påløpe en kostnad på 1 kr. Du kan ikke bruke koden til å bestille andre produkter fra Google eller til å kjøpe et dyrere produkt der du selv betaler mellomlegget. Det er ikke mulig å bruke koden for å få avslag/rabatt på produkter fra andre merkevarer. Koden kan ikke omgjøres til en tilgodelapp eller et gavekort.

Ved bestilling kan du velge mellom fargene kalkfarget (charcoal) og kull (chalk). Dette med forbehold om at begge fargene er på lager i nettbutikken til Elkjøp. Det vil ikke være mulig å bestille opp ønsket farge dersom den er utsolgt.

Premien sendes gratis per post og kan kun hentes ut/bestilles via Elkjøp sin nettside. Du må velge leveringsmetode “Postpakke 5-10, kr 59” for å få gratis frakt. Bestillingen kan kun sendes til adresser i Norge. Du vil ikke få hentet ut premien fysisk i en av Elkjøp sine butikker.

Her kan du lese om “Retur og endring av ordre” på Elkjøp sin nettside.(https://www.elkjop.no/cms/Kundeservice-retur/retur-og-endring-av-ordre/)

Ved spørsmål vedrørende bestilling eller Google Nest Mini kan du ta direkte kontakt med Elkjøp på tlf. 21 00 21 21 (mandag – fredag, 08:30 – 20:00), via chat på https://www.elkjop.no/ eller ved å sende en e-post til hello@elkjop.no.

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger som oppgis i forbindelse med konkurransen vil kun bli behandlet av Nordea Liv for å administrere konkurransen og kontakte vinnerne. Personopplysningene vil bli slettet innen 3 måneder etter at vinnerne er kåret.

Her kan du lese mer om personvern i Nordea Liv (https://www.nordealiv.no/nordea-liv/om-nordea-liv/om-nordea-liv/personvern-i-nordealiv.html)

Begrensninger

Nordea Liv tar forbehold om endringer i konkurranseregler dersom det oppstår uforutsette hendelser utenfor Nordea Livs sin rimelige kontroll.

Øvrig

Konkurransen administreres av Nordea Liv. Konkurransen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av, eller assosiert med Facebook/Instagram. Deltakere gir kun informasjon til Nordea Liv, og ikke Facebook/Instagram eller en tredjepart.

Ved deltakelse anses reglene og vilkårene for å være lest og akseptert.

Her finner du spørsmål og svar i forbindelse med konkurransen.

Ved andre spørsmål om konkurransen, pensjon, innlogging eller Nordea Boost ta kontakt med Nordea Livs kundeservice på tlf. 23 25 47 00 (mandag – fredag, 08:00 – 16:00).

Livsforsikringsselskapet Nordea Liv Norge AS (org.nr 959 922 692)