Konkurransevilkår

Konkurransen pågår fra 22. juni til 28. juni 2020.

Vi utnevner totalt 3 vinnere som får 1 par Apple AirPods hver. Total gevinstverdi er 1 790 kroner per vinner.* Vi trekker 1 vinner per emneknagg på Instagram.

Juryen består av representanter utstedt av Nordea Bank Norge.** Premien går til den personen juryen mener har det beste bildet foran en av Nordeas folierte gAyTM minibanker eller lokasjoner i forbindelse med Oslo Pride 19.-28. juni. Bildet må ha en av følgende emneknagger #NordeaTrondheimPride, #NordeaKristiansandPride, #NordeaÅlesundPride.

Deltakere må ha åpen profil på Instagram for å være med i konkurransen. Konkurransen vil kun være gjeldende for Instagram.

Aldersgrense for å vinne konkurransen er 18 år.

Vinnerne av Apple Airpods vil bli kontaktet senest onsdag 1. juli. Vinneren vil bli kontaktet over sin sosiale profil og det vil bli avtalt forsendelse av AirPods direkte med personen.

Informasjon om behandling av personopplysninger

Personopplysninger som du oppgir vil bli behandlet av Nordea for å administrere konkurransen. Behandlingen kan, innen rammeverket for gjeldende sikkerhetsbestemmelse, også skje hos andre selskap innenfor Nordea-konsernet og andre foretak som Nordea samarbeider med i sin virksomhet.

Hvis du ønsker å motta informasjon om hva personopplysningene blir brukt til i banken, kan du be om dette ved å henvende deg skriftlig til Nordea Bank Abp, filial i Norge, Postboks 1166 Sentrum 0107 Oslo. Kunder som ønsker å rette opp feil eller misvisende opplysninger, kan kontakte banken på adressen over.  Hvis du angrer på at du har deltatt i konkurransen som ikke er anonymisert, kan du trekke tilbake samtykket til ikke-anonymitet ved å kontakte Nordea og informere om at du ønsker at dine svar i denne konkurransen skal anonymiseres. Du gjør dette ved å sende inn en henvendelse til marketing@nordea.com.

* Eventuell skatt av gevinsten betales av vinnerne. Gevinst kan ikke byttes mot kontanter.

** Juryens beslutning kan ikke trekkes tilbake på grunnlag av klager