Nordeas innovasjonsstipend 2021 til Vesterålen
Det er mange useriøse arbeidsgivere som utnytter ung arbeidskraft. Dette er det du bør passe på, sier forbrukerøkonom Derya Incedursun. Foto: Nordea
Forbrukerøkonom advarer unge mot useriøse arbeidsgivere

Her finner du Nordea under Arendalsuka 2021

Disse Nordea-profilene skal delta i debatter og samtaler under Arendalsuka 2021.

16.–20. august er det klart for Arendalsuka, hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre for debatt om aktuelle temaer. Nordea arrangerer seks egne eventer og medvirker i tillegg i en rekke seminarer og debatter. Alle våre arrangementer vil bli sendt digitalt. Link ligger i hvert arrangement.

Nordea holder seks egne arrangementer.

Hvem skal du egentlig lytte til når du skal spare?  
Mandag 16. august kl 14:30 – 14:45

Finnes det noen billige aksjer igjen?
Tirsdag 17. august kl 10.00-11.00

Penger, politikk eller psykologi? Hva skal dytte oss i en bærekraftig retning?
Tirsdag 17. august kl 12.00-13.00

EUs vekstlån – muligheter for Norge?
Tirsdag 17. august kl 17.00-18.00

Utdeling av innovasjonsstipend
Tirsdag 17. august kl 18:00 – 18:30

Pensjonssparing i aksjemarkedet-hvordan er det lurt å spare?
Onsdag 18. august kl 13.00-14.00

I seminaret «Penger, politikk eller psykologi, hva skal til for at vi velger bærekraftig?» går diskusjonen på  hvilket ansvar finansinstitusjonene har, hva må politikerne gjøre – og hvordan unngår vi å bli klimaforvirret? Til diskusjonen kommer både finansminister Jan Tore Sanner, administrerende direktør i Nordea Snorre Storset, Knut Ivar Karevold, direktør ved Institutt for klimapsykologi, Anja Bakken Riise, leder i Framtiden i våre hender og Øystein Dørum, sjefsøkonom i NHO.

I seminaret om «EUs vekstlån- muligheter for Norge» vil vi diskutere hvilke muligheter garanterte lån til vekstselskaper skaper. EU åpner for garanterte lån til vekstselskaper. Nordea har distribuert tilsvarende lån til oppstarts- og vekstselskaper i Finland, Norge og andre nordiske land. Hva betyr slike lån for muligheten til å skalere, kommersialisere og vokse? Og sette fart på innovasjon og omstilling?

Hvilke muligheter gir InvestEU og disse lånene spesielt? Kan Norge være med, og hva skal til for at Norge kan dra nytte av dette programmet? Hvilke hull i markedet dekker lånene, og hva betyr det for selskapene som får lån og for økonomiene de er en del av?

Til debatt møter bl. annet Idar Kreutzer, adm. direktør i Finans Norge, Håkon Haugli, adm. Dir i Innovasjon Norge, Håvard Lindtvedt, Head of Startup & Growth i Nordea, Bjarne Lie, Managing partner, Verdane, og Lucie Katrine Sunde-Eidem, Statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet

Nordea vil medvirke også i en rekke andre seminarer og debatter. Se full oversikt her.

Alle arrangementene under Arendalsuka er åpne for alle og gratis å delta på.

Del denne artikkelen

Relaterte artikler