ARVEFORSKUDD: Forbrukerøkonom Derya Incedursun gir deg sine råd om hva du må være kjent med rundt arv, og hva du må passe deg for. Foto: Nordea
Dette må du vite om forskudd på arv
Det er flere fordeler med å bruke kredittkort i ferien. Foto: Nordea
Tre gode grunner til å bruke kredittkort i ferien

Nordea markerer Pride i Bergen

I forbindelse med Pride fargelegger Nordea Bergen banken med regnbuens farger.

– Vi ønsker å sette farge på Bergen nå under Bergen Pride, samtidig som vi sender et viktig signal om at alle skal ha like rettigheter til å være seg selv, sier Arne Orten, banksjef i Nordea Bergen.

Arne Orten, banksjef i Nordea Bergen.

Sammen med Comfort Hotel Bergen har Nordea tenkt alternativt nå under pandemien, og holdt stand med fine give-aways og konkurranser med Pride-tema, siden det fortsatt  er restriksjoner på å kunne samles.

–På denne måten har vi kledd byen med Pride-fargene, og gleder oss til å kunne markere mer neste år.

Står opp for det vi mener er riktig

Nordea ønsker å bruke sin markedskraft til å påvirke til likeverd og mangfold.

– I Nordea ønsker vi å stå opp for det vi mener er riktig. Å vise støtte til Pride og bidra til at samfunnet blir mer mangfoldig, likeverdig og inkluderende er en oppgave vi ser på med stor viktighet, sier Orten.

Nordea er Nordens største bank, og har virksomhet i alle de nordiske landene. Inkludering og mangfold er en naturlig del av vårt daglige arbeid hele året, og hjelper til med å få et bredere perspektiv og forståelse av verden, noe som gjør at vi bedre kan betjene våre nesten 10 millioner forskjellige kunder.

Hovedsponsor for Pride i Norden

Nordea er i år økonomisk hovedpartner til Pride Oslo, og støtter også opp om Pride i flere andre byer, blant annet Bergen,  Ålesund, Kristiansand og Trondheim.  I tillegg er Nordea sponsor for Pride i alle de nordiske landene.

– Vi ønsker at Nordea skal være en inkluderende arbeidsplass, der alle skal kunne være seg selv, og leve det livet de ønsker. Mangfold og inkludering er viktig for å kunne tiltrekke oss og beholde de beste medarbeiderne, både i Bergen og i resten av landet, sier banksjef Arne Orten.

Les mer om Nordeas arbeid innen mangfold og inkludering her.

Del denne artikkelen

Relaterte artikler