Nordea er stolt partner til Pride
BOLIGPRISENE STIGER: Leder for personmarkedet Randi Marjamaa i Nordea Norge sier at banken fortsatt opplever god aktivitet og hastighet i boligmarkedet. FOTO: Nordea
Fortsatt god aktivitet i boligmarkedet
Juryen består av Anita Krohn Traaseth, mangeårig næringslivsleder og forfatter, Une Tangen, seniorrådgiver ved KS Forskning, innovasjon og digitalisering, Håvard Lindtvedt, sjef for Startup & Growth-avdelingen i Nordea samt Morten Christiansen, direktør i Norsk kulturskoleråd.

Kamp om 100.000 kroner i stipend fra Nordea

27 kommunale kulturskoler har søkt om Nordeas innovasjonsstipend 2021, som er på 100.000 kroner.

Nordeas innovasjonsstipend er en del av Nordea-prosjektet KUL-TUR som Norsk kulturskoleråd og Nordea samarbeider om. 2021 er andre gang stipendet utdeles, og tanken er at stipendet skal fremme innovasjon i kulturskolen.

– Nordea ønsker gjennom sitt kulturprogram å bidra til utvikling av kulturskolene. Nordeas innovasjonsstipend setter fokus på – og oppmuntrer til fornyelse og nyskapning i kulturskolene. Vi har som mål å engasjere oss i samfunnet og gjøre en positiv forskjell innen entreprenørskap og økonomiopplæring. Dette stipendet kobler derfor vårt samfunnsengasjement og vår kultursatsing på en spennende og relevant måte, sier Bente Rasmussen, leder for Nordeas kulturprogram.

Tynset kulturskole vant Nordeas innovasjonsstipend 2020, og har nå realisert sin innovative idé om å utvikle et nytt fagtilbud – dans og teknologi. Les mer om dette prosjektet HER, og hva de har fått til med pengene de fikk fra Nordea.

Bente Rasmussen, ansvarlig for kulturprogrammet i Nordea.

De som har tatt imot søknadene er Bente Rasmussen fra Nordea og  Lars Emil Johannessen, leder for Nordea-prosjektet KUL-TUR.

– Også i år kom det mange spennende søknader. Det har vært en vanskelig oppgave for juryen å velge blant så mange gode prosjekter, sier Bente Rasmussen.

Her på kulturskolebanken.no kan du se hva prosjektene handler om. 

 Juryen har nå gått gjennom alle søknadene og valgt ut en vinner. Vinneren vil offentliggjøres under Arendalsuka 2021, hvor det planlegges høytidelig stipendutdeling med representanter for vinnerkulturskolen til stede.

Dette er jurylaget

Juryen som har vurdert søknadene på Nordeas innovasjonsstipend har vært ledet av Anita Krohn Traaseth, mangeårig næringslivsleder og forfatter. Hun var administrerende direktør for Innovasjon Norge i perioden 2014–2019. I juryen har Krohn Traaseth med seg Une Tangen, seniorrådgiver ved KS Forskning, innovasjon og digitalisering, Håvard Lindtvedt, sjef for Startup & Growth-avdelingen i Nordea samt Morten Christiansen, direktør i Norsk kulturskoleråd.

HER kan du se video fra fjorårets utdeling til Tynset kulturskole.

Del denne artikkelen

Relaterte artikler