REKORDAVTALE: Kundeansvarlig Carsten Werner i Nordea Startup & Growth er stolt over at Tibber valgte Nordea. Foto: Nordea
Slutt med «støtteabonnementer»
NORDEAS EKSPERTER: Sjeføkonom Kjetil Olsen, Investeringsdirektør Robert Næss og forbrukerøkonom Derya Incedursun gir deg sine utsikter for norsk økonomi, boligprisene, Oslo Børs og nordmenns privatøkonomi i 2021. Foto: Nordea
Slik blir 2021
REKORDAVTALE: Kundeansvarlig Carsten Werner i Nordea Startup & Growth er stolt over at Tibber valgte Nordea. Foto: Nordea

Tibber valgte Nordea

Inngår avtale på 230 millioner kroner.

– Dette er den største avtalen vi har gjort av dette slaget i Nordea. Vi er stolte over at Tibber velger oss, og at våre løsninger og kompetanse blir verdsatt, sier kundeansvarlig Carsten Werner i Nordea Startup & Growth.

Tibber er et heldigitalt strømselskap som handler strøm for kundene automatisk. Det gjør at de som eneste leverandør i markedet har null fortjeneste på strømprisen. I tillegg tilbyr de produkter som lar deg kontrollere hjemmet ditt og gjøre bruk av strøm mer effektivt.

Innovativ og dynamisk tilnærming

– Kjernen i vårt produkt er den digitale plattformen for effektiv strømhandel. Den gir ikke bare lavere strømpriser for kunder, men også ekstremt gode data på finanser og handel, sier CEO Edgeir Vårdal Aksnes i Tibber.

Han forklarer en av grunnene til at selskapet valgte Nordea:

– Nordea sin tilnærming til data har vært innovativ og dynamisk, noe som gjør at vi som startup kan få like gode vilkår som etablerte selskaper. Dette viser potensialet til digitale plattformer, sier han.

POTENSIAL: CEO Edgeir Aksnes i Tibber mener samarbeidet med Nordea viser noe av potensialet til digitale plattformer. Foto: Tibber

– Type selskap vi vil jobbe med

I avtalen stiller Nordea 230 millioner kroner til rådighet til arbeidskapitalfasilitering for Tibber.

– Dette er et selskap som vokser fort og som har en disruptiv forretningsmodell med et globalt nedslagsfelt. De er et godt eksempel på type vekstselskap vi ønsker å jobbe med, sier Werner.

Les mer om hvordan Nordea Startup & Growth kan hjelpe virksomheten din med å vokse

Fikk du med deg denne?: – Vi skal hente større penger for å skalere internasjonalt

Del denne artikkelen

Relaterte artikler