– Ble sjokkert da jeg så samlet sum
REKORDAVTALE: Kundeansvarlig Carsten Werner i Nordea Startup & Growth er stolt over at Tibber valgte Nordea. Foto: Nordea
Tibber valgte Nordea

Slutt med «støtteabonnementer»

Til nå har kundene våre spart fire millioner kroner på å avslutte abonnementer de ikke bruker gjennom tjenesten «Mine abonnementer». 

De fleste har noen som gnager på samvittigheten. Enten det er abonnement eller strømmetjenester du aldri rekker å benytte. Det har blitt en jungel av abonnementstjenester og det er lett å miste oversikten. De siste fem årene har antall tjenester doblet seg hvert år, viser tall fra en undersøkelse McKinsey har utført.

– I vår ambisjon om å bli en bedre og enklere bank, introduserte vi «Mine abonnementer» i sommer. Det gjør det enkelt for deg å få oversikt over egne abonnementer og enkelt avslutte de du ikke bruker, sier Randi Marjamaa, leder av personmarkedet i Nordea.

Til nå har over 20.000 kunder brukt tjenesten for å få oversikt over abonnementene sine. Samlet sett er det sagt opp abonnementer for fire millioner kroner årlig så langt.

Spart 30 millioner

Tjenesten ble lansert i Danmark i fjor og danske Nordea-kunder har så langt spart om lag 30 millioner kroner på ett år ved å rydde opp i  abonnementer de ikke bruker.

– Med denne tjenesten tilbyr vi en tjeneste som gir reell merverdi. Det er det vi som bank hele tiden skal etterstrebe, sier hun.

I Nordea Wallet får du en oversikt over alle abonnementer du har og du mottar varsler  når nye abonnement ankommer. Du kan enkelt avslutte abonnement direkte i appen. Når abonnementet er kansellert, blir du umiddelbart varslet om hvor mye du har spart.

GOD OVERSIKT: "Mine abonnementer" gir deg oversikt over alle abonnementer du betaler med Nordea-kort. Trykker du deg inn på et abonnement, får du valget om å kansellere det. Foto: Skjermdump Nordea Wallet

GOD OVERSIKT: «Mine abonnementer» gir deg oversikt over alle abonnementer du betaler med Nordea-kort. Trykker du deg inn på et abonnement, får du valget om å kansellere det. Foto: Skjermdump Nordea Wallet

Finnes i Nordea Wallet

For å kunne dra nytte av løsningen, må du ha lastet ned eller oppdatert til den nyeste versjonen av Nordea Wallet og abonnementene må være betalt med et Nordea-kort. Les mer om Nordea Wallet.

Les mer om “Mine abonnementer” her og se hvordan du kommer i gang her:

 

 

Del denne artikkelen

Relaterte artikler