NY LEDER: Pensjonsmarkedet er i endring, og Hans-Erik Lind har fått i oppgave å videreføre den sterke utviklingen til Nordea Liv. Foto: Nordea
GODE NYHETER: Med egen pensjonskonto vil du få reduserte forvaltningskostnader og bedre oversikt over pensjonen din. Foto: Nordea
Er du en av 1,4 millioner nordmenn som snart får egen pensjonskonto?
TA KONTAKT: Nordea har i dag 160 engasjerte rådgivere på kundeservice. Her sitter Simen Thorsen sammen med leder for Personal Banking, Randi Marjamaa. Foto: Nordea
Slik kan du finne svar på dine spørsmål
NY LEDER: Pensjonsmarkedet er i endring, og Hans-Erik Lind har fått i oppgave å videreføre den sterke utviklingen til Nordea Liv. Foto: Nordea

Hans-Erik Lind ny leder for Nordea Liv

Hans-Erik Lind (45) er utnevnt til ny administrerende direktør for Nordea Liv i Norge.

Lind har vært ansatt i Nordea siden 2000, og arbeider nå som nordisk leder innen forretningsutvikling på bedriftsmarkedet.

– Vi er svært fornøyde med å få Hans-Erik inn som ny leder for Nordea Liv i Norge. Han har en sterk profil med bred digital erfaring og kompetanse knyttet til kunders behov ikke minst på bedriftssiden, sier leder for Asset og Wealth Management og administrerende direktør for Nordea Norge, Snorre Storset.

Et marked i endring

Nordea Liv er i en sterk vekstfase, og har i løpet av de siste årene utvidet kundeporteføljen. I tillegg til organisk vekst, ble det i juli kjent av Nordea Liv vil kjøpe pensjonsporteføljen på 4,2 milliarder kroner fra Frende Forsikring.

– Pensjonsmarkedet er i endring, hvor flere ser behovet for å ta grep for å sikre sin egen pensjonstilværelse. I løpet av kort tid vil også Egen pensjonskonto bli introdusert, noe som både setter krav til og åpner muligheter for aktørene i pensjonsmarkedet. Vår ambisjon er å levere markedet beste kundeopplevelse, digitalt som fysisk, samt en solid forvaltning for våre kunder, sier Lind.

Skape morgendagens løsninger

– Nordea Liv er i sterk utvikling, og pensjonsmarkedet går nå inn i en spennende fase. Hans-Erik får jobben med å skape morgendagens løsninger, og videreføre den gode utviklingen Nordea Liv har, sier Storset.

Hans-Erik Lind vil starte som administrerende direktør i Nordea Liv fra 1. oktober.

– Jeg ønsker samtidig å rette en stor takk til Vibeke Siljan Krohn som har fungert som administrerende direktør for Nordea Liv det siste halvåret, og gjort en svært god jobb, sier Storset.

Del denne artikkelen

Relaterte artikler