FOLKEFEST: Over 100 Nordea-medarbeidere, med venner og familie, deltok i paraden under Oslo Pride i 2019. Foto: Nordea
Nordea er stolt partner til Pride
DETTE SPARER DU: Nordea har satt opp regneksempler, hvor de har sett på boliglån på henholdsvis 3 og 2 millioner kroner, med nedbetaling på 25 år, og hva det vil koste etter rentekuttet. Foto: Nordea
Dette betyr rentekuttet for deg
Smiling businessman texting on mobile phone. Executive is standing against wall on sunny day. He is in smart casuals at city.

Nå er det slutt på «støtteabonnementer»

Nå lanserer vi «Mine abonnementer» slik at du kan slutte å betale på abonnementer du ikke bruker.

De fleste har noen som gnager på samvittigheten. Enten det er abonnement eller strømmetjenester du aldri rekker å benytte. Det har blitt en jungel av abonnementstjenester og det er lett å miste oversikten. De siste fem årene har antall tjenester doblet seg hvert år, viser tall fra en undersøkelse McKinsey har utført.

– I vår ambisjon om å bli en bedre og enklere bank, introduserer vi nå «Mine abonnementer». Det gjør det enkelt for deg å få oversikt over egne abonnementer og enkelt avslutte de du ikke bruker, sier Randi Marjamaa, leder av personmarkedet i Nordea.

Spart 30 millioner

Tjenesten ble lansert i Danmark i fjor og danske Nordea-kunder har så langt spart om lag 30 millioner kroner på ett år ved å rydde opp i  abonnementer de ikke bruker.

– Med denne tjenesten tilbyr vi en tjeneste som gir reell merverdi. Det er det vi som bank hele tiden skal etterstrebe, sier hun.

I Nordea Wallet får du en oversikt over alle abonnementer du har og du mottar varsler  når nye abonnement ankommer. Du kan enkelt avslutte abonnement direkte i appen. Når abonnementet er kansellert, blir du umiddelbart varslet om hvor mye du har spart.

GOD OVERSIKT: "Mine abonnementer" gir deg oversikt over alle abonnementer du betaler med Nordea-kort. Trykker du deg inn på et abonnement, får du valget om å kansellere det. Foto: Skjermdump Nordea Wallet

GOD OVERSIKT: «Mine abonnementer» gir deg oversikt over alle abonnementer du betaler med Nordea-kort. Trykker du deg inn på et abonnement, får du valget om å kansellere det. Foto: Skjermdump Nordea Wallet

Finnes i Nordea Wallet

For å kunne dra nytte av løsningen, må du ha lastet ned eller oppdatert til den nyeste versjonen av Nordea Wallet og abonnementene må være betalt med et Nordea-kort. Les mer om Nordea Wallet.

– Jeg gleder meg til å se responsen fra kundene våre på denne tjenesten, og om ett år da vi kan se hvor mye vi har spart våre kunder for, sier Marjamaa.

Les mer om “Mine abonnementer” her og se hvordan du kommer i gang her:

 

 

Del denne artikkelen

Relaterte artikler