ADVOKATBISTAND: Gjennom et samarbeid med Legal24 Advokatfirma vil nå alle Nordea-kunder ha rett til en gratis samtale med en advokat uten tidsbegrensning. Foto: Nordea
Forbrukerøkonom Derya Incedursun forklarer hva avdragsfrihet og rentenedsettelse betyr for deg. Foto:Nordea
Hva betyr avdragsfrihet og rentenedsettelse for deg?
GOD AVSTAND: Medarbeiderne har spredd seg utover i lokalet med minst to meters avstand. De får spesielt mange spørsmål om rente, avdragsfrihet og børsuro.
Dette lurer kundene på
ADVOKATBISTAND: Gjennom et samarbeid med Legal24 Advokatfirma vil nå alle Nordea-kunder ha rett til en gratis samtale med en advokat uten tidsbegrensning. Foto: Nordea

Nå tilbyr Nordea advokathjelp til alle kunder

Banken vil nå tilby alle kunder rettshjelp til en gunstig pris.

Gjennom et samarbeid med Legal24 Advokatfirma vil nå alle Nordea-kunder ha rett til en gratis samtale med en advokat uten tidsbegrensning. Advokaten vil gå grundig gjennom situasjonen til hver enkelt for å vurdere hvilken type bistand som trengs.

– Vi gleder oss til å gi Nordeas kunder spesialisert bistand til god pris, sier Managing Partner Torstein Bae i Legal24 og elitespiller i sjakk. Bae er kanskje best kjent for mange som ekspertkommentator under NRKs sjakksendinger.

TRYGGHET: Managing Partner Torstein Bae i Legal24 sier det er en trygghet å vite at man gjennom avtalen har tilgang til  rettshjelp dersom noe skjer. Foto: Legal24

Rettshjelp til god pris

Hensikten med avtalen er å gjøre juridisk rådgivning mer tilgjengelig og mindre kostbart.

– Vi er sikre på at dette er en fordel som svært mange vil sette pris på. Det gir trygghet å vite at man har en advokat klar til å hjelpe dersom noe skjer, sier Bae.

Det påløper ingen kostnader før det er inngått et skriftlig oppdrag. Dersom du ønsker videre bistand får du rabattert pris. Legal24 vil alltid sjekke om det er mulig å få dekket advokatkostnadene gjennom rettshjelpsforsikring, noe de fleste har.

Enklere og mer tilgjengelig

Premium-kunder i Nordea har lenge hatt tilgang til Nordeas egne jurister som kan bistå med råd, veiledning og utarbeidelse av dokumenter som samboeravtaler, ektepakter, testamenter og fremtidsfullmakter uten kostnad.

– Å ha gode avtaler på plass kan forenkle potensielt vanskelige situasjoner og minske konflikter. Vi får ofte høre fra kundene at det var godt å få på plass noe de har tenkt på at de burde ha ordnet lenge, sier leder Kristin Kruse for Premium Juridisk rådgivning.

"<yoastmark

Dette tilbudet har vært en stor suksess, og gjennom samarbeidet med Legal24 ønsker Nordea nå å hjelpe enda flere kunder.

– De aller fleste vil i løpet av livet trenge advokathjelp i ulike sammenhenger. Enten det er i forbindelse med eiendomskjøp, kjøp av bil og båt, samlivsbrudd og skilsmisse, arveoppgjør, arbeidsrett, personskade eller trygd. Gjennom avtalen med Legal24 ønsker vi å gjøre all advokatbistand enklere og mer tilgjengelig for våre kunder, sier Kruse.

Les mer om avtalen med Legal 24 for alle Nordea-kunder

Les mer om Juridisk Rådgivning for Nordeas Premium-kunder

Slik fungerer avtalen med Legal24

  • Du må selv ta kontakt med Legal24 for å benytte deg av avtalen via post@legal24.no eller telefon 21 51 98 30 (eget tastevalg for Nordea-kunder)
  • Avtalen gjelder alle type rettsområder og sakstyper.
  • Avtalen gir Nordea-kunder rett til gratis samtale med advokat om saken, og deretter en rabattert timepris  hvis du ønsker videre bistand.
Del denne artikkelen

Relaterte artikler