MULIG Å UTVIDE: Leder Jon Brenden av bedriftsmarkedet i Nordea Norge forteller at mange kunder nå opplever store utfordringer, og at Nordea derfor ser et behov for å utvide perioden med avdragsfrihet fra tre til seks måneder. Foto: Nordea
PASS PÅ: Svindlere forsøker dessverre å utnytte den sårbare situasjonen vi er i. Det er stor kreativitet og det kan være vanskelig å avdekke svindelforsøk. Her er svindelmetodene du bør være ekstra oppmerksom på i disse dager. Foto: Nordea
Pass opp for svindelforsøk
RENTEKUTT: Vi er er i en ekstraordinær situasjon, og vi har besluttet at vi senker rentene våre i lys av dette, sier leder John Sætre for privatmarkedet i Nordea Norge. Foto: Nordea
Nordea senker rentene
MULIG Å UTVIDE: Leder Jon Brenden av bedriftsmarkedet i Nordea Norge forteller at mange kunder nå opplever store utfordringer, og at Nordea derfor ser et behov for å utvide perioden med avdragsfrihet fra tre til seks måneder. Foto: Nordea

Nordea utvider mulighetene for avdragsfrihet

Banken tilbyr nå avdragsfrihet på billån, og utvider samtidig muligheten for avdragsfrie lån for bedrifter.

– Alle kunder som har fått nedsatt betalingsevne på grunn av situasjonen med koronaviruset får opptil seks måneders avdragsfrihet på billånet. For mange vil det kunne være til stor hjelp dersom man har økonomiske problemer i en begrenset periode, sier leder John Sætre for personmarkedet i Nordea Norge.

Kunder med billån som har behov for avdragsfri periode kan sende en e-post til Nordea Finans. På denne siden finner du e-postadressen og mer informasjon om hvilke opplysninger du må inkludere i søknaden din.

Utvidet fra tre til seks måneder

Nordea har også besluttet å utvide perioden for avdragsfrie lån til bedrifter fra tre til seks måneder.

– Det er en spesiell situasjon. Siden vi heller ikke har noe klart bilde av hvor lenge utbruddet av koronaviruset vil vedvare, ser vi et behov for å utvide perioden med avdragsfrihet. Mange kunder opplever nå store utfordringer, og vi ønsker å hjelpe, sier leder Jon Brenden for bedriftsmarkedet i Nordea Norge.

Til nå har over 750 bedriftskunder søkt om avdragsfrihet på sine lån hos Nordea. Kunder som har behov for en avdragsfri periode, eller vil utvide perioden, kan sende inn dette søknadsskjemaet på våre hjemmesider.

– Vi har hatt stor pågang fra bedriftskunder rundt avdragsfrihet, og ser at mange vil ha behov ut over en periode på tre måneder som vi hittil har kunnet tilby, sier Brenden.

Fikk du med deg denne?: Nordea tilbyr avdragsfrie perioder for privat- og bedriftskunder

Kan søke ny garantiordning

Nordea vil i tillegg tilby lån i henhold til den nye lånegarantiordningen for små og mellomstore bedrifter.

Ønsker du å søke om finansiering gjennom statlig garantiordning? Da kan du fylle ut dette skjemaet på nordea.no, så kontakter vi deg.

Del denne artikkelen

Relaterte artikler