NY MOBILBANK: John Sætre, leder for personmarkedet i Nordea Norge, har lenge gledet seg til å vise frem den nye mobilbanken til Nordeas kunder. Foto: Nordea
PÅ HOVEDSCENEN: 5. mars vil Snorre Storset og Thina Saltvedt står sammen på scenen under SHE Conference. De vil snakke om at finansbransjen trenger kvinner, og at kvinner trenger finansbransjen. Foto: Nordea
Derfor er Nordea hovedpartner til SHE Conference
MARKEDSURO: Robert Næss, investeringsdirektør i Nordea gir sine fem beste tips i forbindelse med børsfallet.
Børsuro, dette bør du vite
NY MOBILBANK: John Sætre, leder for personmarkedet i Nordea Norge, har lenge gledet seg til å vise frem den nye mobilbanken til Nordeas kunder. Foto: Nordea

Nordea lanserer ny mobilbank

Basert på kundenes behov, tilbakemeldinger og ønsker har Nordea utformet en helt ny mobilbank som vil gi kundene bedre og enklere banktjenester.

Den nye mobilbanken er bygd på samme mobilbankplattform i alle de nordiske landene. Dette gjør det enkelt å lansere nye og bedre banktjenester og rulle de ut raskt i alle land.

– Dette gir oss et tydelig konkurransefortrinn ved at vi kan øke takten betraktelig på å lansere nytt innhold og nye tjenester fortløpende til kundene, sier John Sætre, leder for personmarkedet i Nordea.

Basert på tilbakemeldinger fra kunder

Ny mobilbank er lansert i de andre nordiske landene, og er nøye testet ut i de andre markedene.

– Vi har fortløpende spurt om tilbakemeldinger fra kunder som har brukt mobilbanken vår og vi har tatt disse tilbakemeldingene på alvor. Vi har implementert tjenester som kundene etterspør, sier Sætre.

Med den nye mobilbanken vil du ha banken i lomma, og du kan gjennomføre videomøte med en kunderådgiver i appen. Det er enkelt å få full oversikt over hele økonomien og det blir enklere og raskere å løse banktjenester når man er på farten.

NYTT DESIGN: Den nye mobilbanken har fått nytt design og flere nye funksjoner. Foto: Skjermdump

NYTT DESIGN: I samarbeid med kundene sine, har Nordea utviklet en mobilbank med nye tjenester og nytt design som skal gjøre bankopplevelsen bedre. Foto: Skjermdump

Flere nye funksjoner

En annen nyhet er at du kan lage deg en personlig forside der du kan lage snarveier til de mest brukte tjenestene dine. Du kjøpe og selge fond, enkelt sperre kortene i mobilbanken midlertidig og permanent. Sperrer du permanent får du automatisk et nytt kort i posten. Det er mye enklere å betale faktura med fakturaskanner, og kundene kan enkelt måle CO2-avtrykket sitt gjennom en analyse av pengebruken din.

Mobilbanken vil gradvis bli rullet ut, og er nå lansert til Android-telefoner. Appen blir tilgjengelig for iPhone om en til to uker. Når den nye mobilbanken blir tilgjengelig for deg, vil du motta en anmodning om å oppdatere appen. Hvis du har skrudd på automatiske oppdateringer i App Store eller Google Play.

– Banktjenester blir en fest å gjennomføre med den nye mobilbanken vår. Jeg har gledet meg til å vise frem denne for kundene våre, sier Sætre.

På Nordeas hjemmesider finner du mer informasjon om mobilbanken

Del denne artikkelen

Relaterte artikler