STARTUP & GROWTH: Leder Håvard Lindtvedt for Startup & Growth innledet bootmcampen om kapitalstrategi i Oslo i fjor høst. Foto: Nordea
MARKEDSURO: Robert Næss, investeringsdirektør i Nordea gir sine fem beste tips i forbindelse med børsfallet.
Børsuro, dette bør du vite
RETTSHJELP TIL ALLE: Gjennom avtalen med Legal24 ønsker Nordea å gjøre all advokatbistand enklere og mer tilgjengelig for sine kunder. Foto: Nordea
Nå tilbyr Nordea advokathjelp til alle kunder
STARTUP & GROWTH: Leder Håvard Lindtvedt for Startup & Growth innledet bootmcampen om kapitalstrategi i Oslo i fjor høst. Foto: Nordea

Inviterer gründere til bootcamp om kapitalstrategi

Får skreddersydde råd og anbefalinger når Nordea og T:Lab inviterer til bootcamp i Bergen.

– Blant flere av selskapene vi jobber med, ser vi at det mangler en langsiktig kapitalstrategi. Denne bootcampen er for nye og eksisterende bedrifter som trenger hjelp til å utvikle og kommersialisere gode forretningsideer, sier leder Håvard Lindtvedt for Startup & Growth.

Bootcampen skal gi viktig innsikt i hvordan god kapitalstrategi utvikles. Bedriftene som deltar vil få en oversikt over ulike finansieringskilder, innsikt i nyttige verktøy, samt tid til å arbeide med egen strategi.

Fikk du med deg denne?: – Vi skal hente større penger for skalere internasjonalt

MILJØFOKUS: Margunn Bjørnestad, Head of Business Banking Unit i Bergen, sier at miljøfokuset har åpnet opp nye forretningsmuligheter for gründere på Vestlandet. Foto: Nordea

– Rikt gründerliv på Vestlandet

Lignende bootcamper har tidligere blitt arrangert i Oslo og Trondheim, men denne gangen er det Bergen som står for tur.

– Vi har et rikt gründerliv her på Vestlandet, og vi har tett kontakt med mange av selskapene. Vi opplevde at oljenedturen tvang frem en økning i innovasjonstakten, og at spesielt miljøfokuset åpnet opp for flere nye forretningsmuligheter, sier Margunn Bjørnestad, Head of Business Banking Unit i Bergen.

Nordea har et internasjonalt nettverk i kraft av å være en nordisk bank. Dette gjør at banken har god erfaring med å følge selskapene til både etablering og vekst i utlandet.

– Vi ser at de som fokuserer på å gjøre et godt forarbeid, er god på erfaringsutveksling og nettverksbygging, har en klar strategi og evner å gjøre ting enkelt, lykkes i størst grad, sier Bjørnestad.

Bootcampen passer for bedrifter som:

  • er i relativ tidlig fase og har ikke hentet særlig kapital ut over familie og venner
  • har ambisjoner om at ulike kapitalkilder vil være vesentlig for deres utvikling og vekst
  • har et komplementært team som har kapasitet til å skape en vekstbedrift
  • har en skalerbar teknologi eller forretningsmodell

Nordea og T:Lab stiller med ressurspersoner med lang erfaring på utvikling av kapitalstrategi, i tillegg inviteres det inn erfarne representanter fra ulike kapitalkilder.

Påmelding til bootcamp i Bergen

Når: Torsdag 16. april, klokken 10–22
Hvor: Nordea Bergen, Allehelgens gate 2
Egenandel: 1.500,- per selskap
Servering: Lunsj og middag
Søknadsfrist: 30. mars

Fyll ut dette skjemaet for å melde deg på bootcamp om kapitalstrategi
Del denne artikkelen

Relaterte artikler