RETTSHJELP TIL ALLE: Gjennom avtalen med Legal24 ønsker Nordea å gjøre all advokatbistand enklere og mer tilgjengelig for sine kunder. Foto: Nordea
STARTUP & GROWTH: Leder Håvard Lindtvedt for Startup & Growth innledet bootmcampen om kapitalstrategi i Oslo i fjor høst. Foto: Nordea
Inviterer gründere til bootcamp om kapitalstrategi
TÆPPE: Nå som de siste brukerstedene har åpnet for kontaktløs betaling betyr det at du nå skal kunne betale kontaktløst i alle butikker i Norge. Foto: Nordea
Nå kan du tæppe overalt i Norge
RETTSHJELP TIL ALLE: Gjennom avtalen med Legal24 ønsker Nordea å gjøre all advokatbistand enklere og mer tilgjengelig for sine kunder. Foto: Nordea

Nå tilbyr Nordea advokathjelp til alle kunder

Nordea vil nå tilby alle kunder rettshjelp til en gunstig pris for å gjøre juridisk rådgivning mer tilgjengelig og mindre kostbart.

Gjennom et samarbeid med Legal24 Advokatfirma vil nå alle Nordea-kunder ha rett til en gratis samtale med en advokat uten tidsbegrensning. Advokaten vil gå grundig gjennom situasjonen til hver enkelt for å vurdere hvilken type bistand som trengs.

Det påløper ingen kostnader før det er inngått et skriftlig oppdrag. Dersom kundene ønsker videre bistand er timeprisen kr 1875 inkl. mva. Legal24 vil alltid sjekke om det er mulig å få dekket advokatkostnadene gjennom rettshjelpsforsikring, noe de fleste har.

Rettshjelp til god pris

– Vi gleder oss til å gi Nordeas kunder spesialisert bistand til god pris, sier Torstein Bae, managing partner i Legal24 og elitespiller i sjakk. Torstein er kanskje best kjent for mange som ekspertkommentator under NRKs sjakksendinger.

GIR ADVOKATHJELP: Vi gleder oss til å bistå Nordeas kunder, sier Torstein Bae i Legal24. Foto: Legal24

GIR ADVOKATHJELP: Vi gleder oss til å bistå Nordeas kunder, sier Torstein Bae i Legal24. Foto: Legal24

– Vi er sikre på at dette er en kundefordel som svært mange vil sette pris på. Det gir trygghet å vite at man har en advokat klar til å hjelpe dersom noe skjer, legger han til.

Bygger på Premium-suksessen

Gjennom samarbeidet med Legal24 ønsker Nordea å hjelpe enda flere kunder. Siden i fjor har bankens Premium-kunder hatt tilgang til våre egne jurister som kan bistå med råd, veiledning og utarbeidelse av dokumenter som samboeravtaler, ektepakter, testamenter og fremtidsfullmakter, noe som har vært en stor suksess. Men Nordeas erfaring er at mange kunder ønsker juridisk rådgivning, ikke bare de aller mest formuende bankkundene.

Fikk du med deg denne?: Nordea tilbyr gratis juridisk rådgivning

– Å ha gode avtaler på plass før «det skjer noe» kan forenkle potensielt vanskelige situasjoner og minske konflikter. Vi får ofte høre fra kundene at det var godt å få på plass noe de har tenkt på at de burde ha ordnet lenge, sier Elsa Charlotte Gil, leder for Premium Juridisk rådgivning.

GODT SUPPLEMENT: Elsa Charlotte Gil leder Nordeas advokater som gir gratis juridisk rådgivning til Nordeas Premium-kunder. Samarbeidet med Legal24 blir også nyttig for Nordeas Premium-kunder som ønsker råd utenfor de rettsområdene som bankens Premium-advokater kan bistå med. Foto: Nordea

Tilgang til Legal24 blir et godt supplement også for Nordeas Premium-kunder som ønsker råd utenfor de rettsområdene som bankens Premium-advokater kan bistå med. De aller fleste vil i løpet av livet trenge advokathjelp i ulike sammenhenger – enten det er i forbindelse med eiendomskjøp, kjøp av bil og båt, samlivsbrudd og skilsmisse, arveoppgjør, arbeidsrett, personskade eller trygd. Gjennom avtalen med Legal24 ønsker Nordea å gjøre all advokathjelp enklere og mer tilgjengelig for våre kunder.

Slik fungerer avtalen med Legal24

  • Legal24 er del av advokatkonsernet Alt Legalt AS, med 50 advokater og spesialister innen alle vanlige rettsområder. Konsernet har hatt kraftig vekst de siste årene gjennom å kombinere spesialisert kompetanse og fornuftige priser. Dette er en sjelden fugl i advokatbransjen, hvor spisskompetanse ofte betyr svært høy timepris.
  • Du må selv ta kontakt med Legal24 for å benytte deg av avtalen.
  • Telefon: 21 51 98 30 (eget tastevalg for Nordea-kunder)
  • Avtalen gjelder alle type rettsområder og sakstyper.
Del denne artikkelen

Relaterte artikler