SOLCELLELAMPE: Organisasjonen Star For Life jobber med å gi lys til skolebarn. Nordea Private Banking har så langt kjøpt 100 lamper. Foto: Star For Life
Pakkegaver til veldedige organisasjoner. Foto: Forbrukerøkonom Derya Incedursun Nordea
Er jula blitt for materialistisk?
SLUE: Svindlerne følger med i mediebildet, og er kreative, sier forbrukerøkonom Derya Incedursun i Nordea. Foto: Nordea
Svindlerne utnytter kunder som må legitimere seg
SOLCELLELAMPE: Organisasjonen Star For Life jobber med å gi lys til skolebarn. Nordea Private Banking har så langt kjøpt 100 lamper. Foto: Star For Life

Bidra til lys i mørket

Mange skolebarn i Sør-Afrika har ikke strøm hjemme, en solcellelampe er derfor verdifullt for deres utdannelse og liv. Bli med og gi en lampe til jul.

Nordea Private Banking har inngått et samarbeid med organisasjonen Star For Life. Star for Life ble startet i 2005 som et lite pilotprosjekt på skoler i Sør-Afrika og har også nå etablert seg i Namibia.

– Dette dreier seg om barn som kommer fra svært vanskelige forhold. Star for Life gjør en fantastisk jobb, og gjennom vår støtte kan vi være med og bidra til at ungdommene får en bedre framtid og virkeliggjøre deres drømmer, sier Rasmus Bertram, leder for forretningsutvikling i Private Banking.

Har kjøpt 100 lamper

Nå jobber Star For Life med å gi lys til skolebarn. Nordea Private Banking har så langt kjøpt 100 lamper og har oppfordret sine kunder til å bidra. Disse lampene skal deles ut når Nordea Private Banking reiser ned med flere av sine kunder for å besøke en skole i Sør-Afrika 4. februar 2020.

– Vi i Nordea Private Banking bidrar først og fremst med penger, tid og egne ressurser, men vi tilbyr også våre kunder å reise ned og se med egne øyne hva Star for Life utretter i Sør-Afrika, sier Bertram.

14 år etter starten av Star For Life, har mer enn 450.000 ungdommer og 120 skoler vært omfattet av utdanningsprogrammet. Der de, blant annet ved hjelp av coacher, skaper framtidstro og styrker ungdommenes selvfølelse.

 Hvis du ønsker å bidra med en solcellelampe kan du vippse kr. 299,- til 582757. Her kan du lese mer om Nordeas engasjement og skolepartnerskap.

 

Del denne artikkelen

Relaterte artikler