GRUNN TIL Å SMILE: Administrerende direktør Randi Marjamaa i Nordea Liv synes det er gledelig at å bli valgt ut i en prosess der alle pensjonsleverandørene var med. Foto: Nordea
BÆREKRAFTIG AKSJEFOND: At aksjefondet Nordea Klima & Miljø steg med 37 prosent i 2019 var et av fjorårets høydepunkt for Petter Hermansen, leder av Nordea Funds i Norge. Foto: Nordea
Dette var de beste aksjefondene til Nordea i 2019
FRAMPEK: Analytiker Joachim Bernhardsen (t.v.), forbrukerøkonom Derya Incedursun og energianalytiker Jørgen Bruaset gir deg sine utsikter for 2020 for henholdsvis norsk økonomi, nordmenns privatøkonomi og oljeprisen. Foto: Nordea.
Nordeas eksperter gir deg sine utsikter for 2020
GRUNN TIL Å SMILE: Administrerende direktør Randi Marjamaa i Nordea Liv synes det er gledelig at å bli valgt ut i en prosess der alle pensjonsleverandørene var med. Foto: Nordea

Innovasjon Norge valgte Nordea Liv

Nordea Liv skal levere innskuddspensjon til ansatte i Innovasjon Norge.

– Vi er stolte av at en så tung aktør velger oss til å forvalte pensjonen for deres ansatte. Vi tar det som et signal på at vi gjør noe riktig, sier Randi Marjamaa, administrerende direktør i Nordea Liv.

Innovasjon Norge har besluttet overgang til innskuddspensjonsordning for sine ansatte.

Valgt etter grundig prosess

Ansatte får mulighet til å velge hvorvidt de beholder dagens offentlige tjenestepensjonsordning i Statens pensjonskasse, eller om de melder overgang til ny innskuddspensjon. Valget skal tas innen 1. juli 2020. Alle nyansatte fra 1. januar 2020 skal meldes inn i den nye innskuddsordningen. Det er 600 ansatte i innovasjon Norge.

– Det har vært en lang og grundig prosess med Innovasjon Norge. Der anskaffelsen har vært i henhold til anskaffelsesloven og anskaffelsesforskriften. Det er gledelig at vi ble valgt ut i en prosess der alle pensjonsleverandørene var med, sier Marjamaa.

Innovasjon Norge peker på god rådgivning for ansatte, historisk god avkastning på kapitalforvaltningen, et godt betjeningskonsept og pris som faktorer for at valget falt på Nordea Liv.

– God og forståelig informasjon er viktig i arbeidet med pensjon. Dette skal vi sikre at de ansatte i Innovasjon Norge får. De kan være trygge på at vi forvalter pensjonen deres på beste måte, sier Marjamaa.

Fikk du med deg denne?: Fant ut hva kundene egentlig forventer av Nordea Liv

Rigget for vekst

2019 har vært et godt år for Nordea Liv der rekken av store nye kunder har vært lang. Avinor, Reitangruppen, Schlumberger og Nortura er noen av kundene som er signert tidligere i år.

– Det er tøff kamp om kundene, og det er ikke hver dag vi signerer avtaler av denne størrelsen, sier Marjamaa.

Hun legger til at Nordea Liv sikter høyt.

– Vi har rigget oss for vekst og ser nå at resultatene kommer i form av økte markedsandeler. Den trenden håper vi at fortsetter inn i 2020, sier Marjamaa.

Les mer om innskuddspensjon i Nordea Liv på deres hjemmesider

Del denne artikkelen

Relaterte artikler