TRAINEESAMARBEID: Thommessen og Group Legal i Nordea har inngått samarbeid hvor de søker deg som ønsker muligheten til å være trainee i fem uker i hver bedrift. Foto: Thommessen
POP UP-KONTOR: Nordea har åpnet et pop up-kontor på hovedkontoret på Majorstuen i Oslo. Amanda Randen og hennes kolleger er klare for å hjelpe kunder som må legitimere seg. Nederst i artikkelen finner du oversikt over åpningstidene til alle Nordea-kontorene i november. Foto: Nordea
Flere tusen bankkunder risikerer å få sperret kontoen
SAMBOERAVTALE: Forbrukerøkonom Derya Incedusun i Nordea gir deg en innføring i hva du bør vite om samboeravtale. Foto: Nordea
Unngå svindel og ubehagelige overraskelser når du handler på nett
TRAINEESAMARBEID: Thommessen og Group Legal i Nordea har inngått samarbeid hvor de søker deg som ønsker muligheten til å være trainee i fem uker i hver bedrift. Foto: Thommessen

Nordea og Thommessen inngår traineesamarbeid

Sammen med advokatfirmaet Thommessen, søker Group Legal i Nordea deg som ønsker muligheten til å være trainee i to ledende miljøer for bank og finans.

– Banker er en viktig i en velfungerende økonomi. Vi i Nordea ønsker å gjøre en forskjell for våre kunder og for samfunnet, ved å realisere drømmer og prosjekter på en bærekraftig måte, sier sjefsjurist Lars Espevik i Nordea Norge.

Som bank- og finanstrainee får du fem ukers traineeopphold hos Nordea, og fem ukes traineeopphold hos Thommessen. Dette er ment for å gi deg et innblikk både i hvordan det er jobbe som advokat i bank, og hvordan det er å jobbe med bank og finans i et forretningsadvokatfirma.

– Å jobbe med bank og finans i Thommessen betyr at du får jobbe med finansiering innenfor alle sektorer i norsk næringsliv, sier partner Ellen Teresa Heyerdahl  i Thommessen.

– Et fantastisk sted å jobbe

Group Legal i Nordea yter juridisk rådgivning til alle forretningsområder i Nordea-konsernet og er Nordens største in house-avdeling med over 200 dyktige advokater.

– På Oslo-kontoret er det 30 advokater som jobber med et bredt spekter av juridiske problemstillinger. I tillegg har vi et utrolig hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø. Alt dette gjør Group Legal til et fantastisk sted å jobbe, sier advokat og mentor Helle Astrup i Nordea.

Du vil få en dedikert mentor hos både Nordea og Thommessen, som begge vil gi deg veiledning og oppfølging under hele oppholdet.

Slik søker du som trainee

Traineeprogrammet vil tilbys til alle studenter som har fullført tre år med jusstudier. Tre studenter blir ansatt hvert år, for en periode på ti uker, fordelt likt hos både Nordea og Thommessen. Alle jusstudenter som har påbegynt tredje studieår kan søke, og søknadsfristen er 15. desember. Her kan du søke på traineeprogrammet.

Er du nysgjerrig på traineeprogrammet, er du velkommen til kick-off 13. november (se faktaboks).

Kick-off for bank- og finanstrainees

Tid: 13. november, kl. 17– 19
Sted: Essendrops gate 7, Oslo (Nordea-huset)
Påmelding: Begrenset antall plasser, meld deg på her

Her vil du få en kort innføring i traineeprogrammet, møte mentorene fra både Nordea og Thommessen og få mulighet til å stille spørsmål om programmet og søknadsprosessen. Det blir enkel servering av mat og drikke.
Del denne artikkelen

Relaterte artikler