BEST PÅ PRIVATE BANKING: En pris som dette inspirerer oss i vårt daglige arbeid med å hjelpe kundene våre i å nå sine mål, sier Torsten Østensen, leder for Private Banking i Norge.
ØKONOMISNAKK: Derya Incedursun, forbrukerøkonom i Nordea (t.v) og Sigrid Bonde Tusvik, komiker, snakket om hvor viktig det er for kvinner å ta grep om egen økonomi for ikke å gå på en smell.
– Det er som å gå til gynekologen, du vet du burde men bare utsetter
POP UP-KONTOR: Nordea har åpnet et pop up-kontor på hovedkontoret på Majorstuen i Oslo. Amanda Randen og hennes kolleger er klare for å hjelpe kunder som må legitimere seg. Nederst i artikkelen finner du oversikt over åpningstidene til alle Nordea-kontorene i november. Foto: Nordea
Flere tusen bankkunder risikerer å få sperret kontoen
BEST PÅ PRIVATE BANKING: En pris som dette inspirerer oss i vårt daglige arbeid med å hjelpe kundene våre i å nå sine mål, sier Torsten Østensen, leder for Private Banking i Norge.

Nordea kåret til best på Private Banking

For tredje år på rad har Global Finance Magazine kåret Nordea Private Banking til «The Best Private Bank 2020» i Norge.

– Vi jobber systematisk og målrettet hver dag for å gi merverdi til kundene våre. Å motta denne prisen ser vi på som en ære og som et kvalitetstegn på at vi gjør noe riktig, sier Torsten Østensen, leder av Private Banking i Nordea Norge.

Global Finance Magazine kårer hvert år de beste tilbyderne av ulike banktjenester. Det er et ekspertpanel som plukker ut de beste tilbyderne basert på nominasjonsforslag, markedsundersøkelser, innspill fra bransjeanalytikere og ledere, samt kunder som benytter seg av Private Banking-tjenester. Dette er tredje året på rad Nordea Private Banking stikker av med seieren.

Fikk du med deg denne?: Global Finance Awards til Nordea Private Banking

– Denne prisen mottar vi fordi vi har rettet fantastisk innsats mot kundene våre over tid, og det gir resultater. Dette inspirerer oss i vårt daglige arbeid med å hjelpe kundene våre i å nå sine mål, sier Østensen.

Nordea ble også kåret til best på Private Banking i Sverige.

Global Finance Magazine har lesere i rundt 190 land. Magasinet retter seg primært mot ledende corporate- og finansfolk, som er ansvarlige for investeringer og strategiske beslutninger.

På Nordea sine hjemmesider kan du lese mer om hva Private Banking kan hjelpe deg

Del denne artikkelen

Relaterte artikler