REKORDSCORE: Morten Ristvedt synes det er gledelig at kundene har stemt Nordea til topps i Prospera sin kåring av beste bank i storkundesegmentet. Foto: Nordea
SIKRE SKATTEFORDELENE: Forbrukerøkonom Derya Incedursun gir deg oversikt over viktige skattedatoer før årsskiftet. Foto: Nordea
Viktige skattedatoer du må huske på før årsskiftet
SAMBOERAVTALE: Forbrukerøkonom Derya Incedusun i Nordea gir deg en innføring i hva du bør vite om samboeravtale. Foto: Nordea
Pass deg for Black Friday-fellene
REKORDSCORE: Morten Ristvedt synes det er gledelig at kundene har stemt Nordea til topps i Prospera sin kåring av beste bank i storkundesegmentet. Foto: Nordea

Nordea kåret til beste bank for storkunder

Nordea går til topps i årets Prospera-undersøkelse, der landets største bedrifter rangerer bankene.

Prospera er en del av innsikt-, analyse- og konsulentselskapet KantarSifo, og har siden 1985 gjennomført kåringer innen en rekke ulike bankkategorier.

Nordea rangeres i år høyest i kategorien beste bank i Norge på Corporate Banking – storkundesegmentet. Det er andre gang Nordea går til topps i denne kåringen.

– Dette er veldig gledelig, og det kommer som et direkte resultat av at vi har satt et mye tydeligere fokus på kundene. Økt aktivitet, økt tilstedeværelse og bedre service, er også det som gir oss god score i rangeringen, sier leder for storkundesegmentet i Nordea (C&IB) Morten Ristvedt.

– Leverer relevante og gode løsninger

Prospera-undersøkelsen baseres på intervjuer med kunder som rangerer sin bank etter ulike kriterier på en skala fra 1 til 5. Årets rangering gir Nordea en score på 4,24 av 5. Det er også den høyeste scoren Nordea har oppnådd i Prospera-rangeringen.

– Kundenes tilbakemeldinger går på at vi klarer å levere relevante og gode løsninger. Og det er naturligvis der vi skal være, sier Ristvedt.

I fjor ble Nordea rangert på en tredjeplass av bankene, og gjør dermed et byks i årets rangering.

– Vi har skjerpet fokus og effektivisert organisasjonen. Det innebærer også å frigjøre og prioritere mer tid med kunden enn interne aktiviteter, og det tror vi er veien å gå, sier Ristvedt.

Nordea gikk også til topps i kåringen i 2017: Nordea stemt frem som beste bank i storkundesegmentet

Del denne artikkelen

Relaterte artikler