Nå kan du som selvstendig næringsdrivende spare mer til pensjon.
FELLES STANDARD: Poseidon Principles støtter IMOs (International Maritime Organization) mål om å redusere klimagassutslippene i shippingbransjen med 50 prosent innen 2050.
Vil gjøre shippingbransjen grønnere
BÆREKRAFTIG DAG: – Vi ser at den oppvoksende generasjonen er opptatt av hvordan de kan engasjere seg, og vi ønsker å kunne bidra til et inkluderende og bærekraftig samfunn, sier banksjef Iselin Giskeødegård i Nordea Ålesund.
Nordea og Ålesund kommune inviterer alle 9. klassinger til bærekraftig dag
BESTE KAPITALFORVALTER: Nordea får førsteplassen i Kantar Sifo Prosperas kåring av beste kapitalforvalter i Norge. Foto: Nordea

Nordea kåret til beste kapitalforvalter i Norge

Nordea går til topps i Kantar Sifo Prospera-kåring av beste kapitalforvalter i Norge blant institusjonelle kunder.

– Dette er vi stolte av. Prospera-kåringen er viktig, og gir en tydelig tilbakemelding på hvordan kundene opplever tilbudet vårt, sier leder for Asset Management i Nordea, Snorre Storset.

Stemt frem av profesjonelle kunder

Adm. direktør i Nordea Norge, Snorre Storset.

Kåringen foretas på basis av en undersøkelse der 76 av de største bedriftene og finansinstitusjonene svarer på hvordan de vil rangere de ulike kapitalforvalterne i markedet.

Blant faktorene som kundene bes vurdere er kvalitet på tjenestene, kompetanse, personlig kontakt og konkurransedyktige priser.

– Vi er selvfølgelig klar over at det til syvende og sist er avkastning og kontrollert risiko som er avgjørende for hvor fornøyde kundene er med jobben vi gjør. Og der har vi klart å levere godt over tid, sier Storset.

Fikk du med deg denne?: Nordea-fond kåret til beste globale aksjefond

Femte førsteplasser på seks år

Resultatet av årets Prospera-undersøkelse ble offentliggjort denne uken. Med årets topplasssering betyr det at Nordea har gjort et solid hopp fra fjorårets 3. plass. På plassene bak Nordea kommer Alfred Berg, Storebrand og Dnb.

– Det er femte gang på de siste seks årene at vi går til topps her, så dette føler vi er en plass vi har gjort hevd på. Vi har som ambisjon å tilby markedets beste tjenester innen kapitalforvaltning, sier Storset.

Nordea forvalter over 145 milliarder kroner på vegne av norske kunder, og er med det en av markedets største kapitalforvaltere.

Her kan du lese mer om fondsparing i Nordea.

Del denne artikkelen

Relaterte artikler