MANGFOLD ER EN RESSURS: Nordea er stolt partner til Pride i de nordiske landene og Polen. Foto: Nordea
FRADRAGSJAKTEN: Forbrukerøkonom Derya Incedursun gir deg sine tips til hvilke poster du bør endre i skattemeldingen. Foto: Nordea
Derfor bør du vite hva reiseforsikringen din dekker
COMPAX PÅ BOOTCAMP: Gründerne bak Compax, Jonas Fossnes Blekastad (f.v.), Christian Wilhelmsen, Anders Engebakken og Terje Bogevik, deltok på Nordea Bootcamp for å lære mer om finansieringsstrategi. Foto: Compax
Jakter kapital for å gjøre avfallshåndtering enklere
MANGFOLD ER EN RESSURS: Nordea er stolt partner til Pride i de nordiske landene og Polen. Foto: Nordea

Nordea er stolt partner til Pride

Nordea står opp for likeverd og menneskerettigheter. Derfor går vi inn som stolt partner til Pride 2019 i de nordiske landene og i Polen. 

Nordea vil bidra til et samfunn som er preget av mangfold og like muligheter, og et arbeidsliv der alle kan være seg selv og bli respektert. Pride er derfor en naturlig partner for oss.

– Vi ønsker at Nordea skal være en inkluderende arbeidsplass. Det gjør at vi kan ta vare på kompetanse og åpne opp for kreativitet, som igjen skaper forretningsmuligheter. For å kunne betjene kundene våre best mulig må vi speile samfunnet. Mangfold og inkludering er viktig for å kunne tiltrekke oss og beholde de beste medarbeiderne, sier Snorre Storset, administrerende direktør i Nordea Norge.

 Mangfold som ressurs

– Vi vil gjøre det vi kan for å bidra til et mer inkluderende samfunn der mangfold anses som en ressurs. Dette går hånd i hånd med Nordeas verdier: samarbeid, mot, engasjement og eierskap, sier Snorre Storset.

Nordea vil gjennomføre både interne og eksterne aktiviteter før og under Pride. I Oslo går Nordea i paraden 22. juni, og for sjette året på rad vil vi dekorere minibanker over hele Oslo med Pride-fargene.

Slik så det ut da Nordea forvandlet minibanker til gAyTMs i 2018.

Del denne artikkelen

Relaterte artikler