TEAM INGEBRIGTSEN: Avtalen innebærer at Nordea vil samarbeide med Team Ingebrigtsen over de neste tre årene. Foto: Nordea
FRA BOLIGDRØM TIL DRØMMEBOLIG: Rådgiver Peder Ramberg i Nordea jobber daglig med lån til nye kunder. Da er det en rekke krav fra boliglånsforskriften som må oppfylles for at kunden skal få boliglån. Foto: Nordea
Dette er avgjørende for at du skal få lån
Forbrukerøkonom Derya Incedursun. Foto: Nordea
Derya Incedursun (32) er Nordeas nye forbrukerøkonom
TEAM INGEBRIGTSEN: Avtalen innebærer at Nordea vil samarbeide med Team Ingebrigtsen over de neste tre årene. Foto: Nordea

Nordea inngår samarbeid med Team Ingebrigtsen

– Vi ønsker å støtte en familie som strekker seg langt for å levere på øverste internasjonale nivå, sier John Sætre i Nordea.

Avtalen signeres 9. april, og innebærer at Nordea vil samarbeide med Team Ingebrigtsen over de neste tre årene.

– Nordea er banken for deg som vil mer, og således er det naturlig å samarbeide med det prosjektet som familien Ingebrigtsen er i ferd med å gjøre til en internasjonal suksess. Dette er en familie som er villig til å satse, og som strekker seg langt for å nå sine mål, sier John Sætre, leder for personmarkedet i Nordea Norge.

De tre brødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen fra Sandnes har over de siste årene opplevd et sjeldent norsk gjennombrudd i friidrettens verden. Henrik har EM-gull på 1500 meter fra 2012, mens Filip gikk til topps i samme distanse i EM 2016. Lillebror Jakob ble tidenes yngste mannlige europamester i friidrett da han vant både 1500- og 5000 meter under EM i Berlin i 2018.

– Naturlig samarbeidspartner

Samarbeidet innebærer at familien Ingebrigtsen får tilgang til rådgivning og økonomisk planlegging fra Nordea, samt at Nordea støtter utøverne økonomisk.

– Nordea er en naturlig samarbeidspartner for oss. For både Jakob, Filip og Henrik har økonomien blitt mer komplisert med flere beslutninger som skal tas. Livet som friidrettsutøver er slik at du også må planlegge for perioden etter at den aktive karrieren tar slutt. For oss betyr det mye å få hjelp med dette, sier Gjert Ingebrigtsen.

Familien har blitt «allemannseie» gjennom TV-serien «Team Ingebrigtsen» på NRK. Det innebærer gode muligheter for eksponering til en bred markedsgruppe.

– Dette er en familie som har tatt med nordmenn inn i sin egen hverdag. Samtidig er det vel slik at vi alle lar oss imponere av at de hevder seg på det aller øverste nivået i en verdensidrett hvor Norge lenge har hatt utfordringer med å nå helt opp, sier Sætre.

Har mye å lære av Team Ingebrigtsen

En viktig del av samarbeidet vil også være læring for Nordeas ansatte.

– Det er mange paralleller mellom toppidrett og det å drive virksomhet i konkurranseutsatte markeder. Vi tar sikte på å legge til rette for møter og dialog mellom særlig Gjert Ingebrigtsen og ansatte i Nordea. I tillegg til andre kunder, hvor temaer som struktur, planlegging og måloppnåelse kan være aktuelt, sier Sætre.

Del denne artikkelen

Relaterte artikler