Forbrukerøkonom Derya Incedursun. Foto: Nordea
TEAM INGEBRIGTSEN: Avtalen innebærer at Nordea vil samarbeide med Team Ingebrigtsen over de neste tre årene. Foto: Nordea
Nordea inngår samarbeid med Team Ingebrigtsen
Utstyr blir mer og mer spesialisert, så i stedet for å kjøpe det selv, bruke det en gang og så la det stå på lager i mange måneder, så leier de av oss, sier salgs- og markedssjef Morten Dahl i Utleiesenteret.
Nå tør bedriftene låne penger for å satse
Forbrukerøkonom Derya Incedursun. Foto: Nordea

Derya Incedursun (32) er Nordeas nye forbrukerøkonom

Hun er utdannet jurist og brenner for at å dele gode råd som er viktige for privatøkonomien.

Fra 8. april er Derya Incedursun Nordeas nye forbrukerøkonom i Norge.

– Det blir veldig spennende. Jeg er helt sikker på at jeg kan ta med meg mye fra advokatyrket inn i denne jobben, sier Incedursun.

Incedursun kommer fra stillingen som juridisk rådgiver i Nordea, der hun har gitt advokathjelp til Nordeas Premium-kunder. Tidligere har hun jobbet for Advokatsamarbeidet Sjødin Meling & co.

– Vi er godt fornøyde med at Derya har takket ja til denne stillingen. Jeg er helt sikker på at mange vil finne hennes råd relevante og interessante. Hun har en egen evne til å snakke og nå frem til forbrukerne, sier John Sætre, leder for personmarkedet i Nordea i Norge.

Derya Incedursun er opptatt av sparing, men også å leve godt.

– Det er viktig å være fornuftig, men også å leve godt. Mange av oss er heldige og har muligheter til å realisere drømmer ,dersom man tar tydelige valg og gjør prioriteringer. Samtidig opplever mange i dag økonomiske problemer og utfordringer fordi de ikke tenker på konsekvensene ved et høyt forbruk, sier Incedursun.

I videoen under kan du bli bedre kjent med Derya Incedursun:
Del denne artikkelen

Relaterte artikler