8.–9. mai arrangerer Nordea og T:Lab Bootcamp i Trondheim for gründere med vekstambisjoner. FOTO: T:Lab
Utstyr blir mer og mer spesialisert, så i stedet for å kjøpe det selv, bruke det en gang og så la det stå på lager i mange måneder, så leier de av oss, sier salgs- og markedssjef Morten Dahl i Utleiesenteret.
Nå tør bedriftene låne penger for å satse
Forvalter av Nordeas nye likestillingsfond Audhild Asheim Aabø og adminstrerende direktør Snorre Storset i Nordea Norge deltok på SHE-konferansen denne uken.
Nordea lanserer likestillingsfond
8.–9. mai arrangerer Nordea og T:Lab Bootcamp i Trondheim for gründere med vekstambisjoner. FOTO: T:Lab

Skal hjelpe gründere med å vokse raskere

Leter etter deltakere til 24 timers bootcamp, som skal resultere i en konkret finansieringsstrategi. 

– Ambisjoner om rask vekst krever en god finansieringsstrategi, og derfor arrangerer vi en Bootcamp med fokus på nettopp dette, sier Håvard Lindtvedt, leder for Nordea Startup & Growth.

Bootcampen finner sted i Trondheim 8.–9. mai, og er et samarbeid mellom Nordea og T:Lab. T:Lab er et av de ledende innovasjonsmiljøene i Trøndelag, og de hjelper nye og eksisterende bedrifter med å utvikle og kommersialisere gode forretningsideer.

– Sammen med kompetente samarbeidspartnere skal vi gi oppstartbedrifter viktig innsikt i hvordan god finansieringsstrategi utvikles. Du vil få en oversikt over finansieringskildene, innsikt i nyttige verktøy, samt tid til å arbeide med egen strategi, sier Lindtvedt.

Fire grunner til å søke

Bootcampen er noe for deg og ditt selskap hvis dere kan krysse av på disse fire punktene:

1. Vekstambisjonene er for store til å la seg finansiere med egne midler og de første salgsinntektene

2. Dere har ikke en rik onkel som tilfører den kapitalen som trengs

3. Forretningsmodell og –strategi er klar

4. Ambisjoner, eierfordeling og roller innad i gründerteamet er avklart

– Vi oppfordrer alle interesserte til å sende inn søknad nå. Vi vil by deltakelse til fem utvalgte selskaper, som etter 24 timer vil ha en konkret plan for å sette finansieringsstrategien sin ut i livet, sier Lindtvedt.

Påmelding: Nordea & T:Lab Bootcamp

Send en søknad med en kort beskrivelse av selskapet og foreløpig antatt kapitalbehov de neste to–tre årene til anne.peggy@tlab.no. Påmeldingsfristen er 23. april.
  • Sted: Trondheim
  • Pris: Gratis
Bootcampen arrangeres i samarbeid mellom T:Lab, Tequity Cluster og Nordea. Investinor, Innovasjon Norge og BDO deltar som faglige bidragsytere.

Fikk du med deg denne?: Skal tilby skreddersydde løsninger for startups

Del denne artikkelen

Relaterte artikler