Aktiviteter i vinterferien
Billige aktiviteter hele familien kan gjøre i vinterferien
Det nye teamet med pensjonseksperter består av Vidar Hanssen Tronstad, Karin Ekholm Svendsen, Maria Grøttum og Kristine Berntsen Foss.
Nordea ansetter et eget team med pensjonseksperter

Tilbyr nå Straksbetalinger og Vipps under 15

Nordea styrker Vipps-tilbudet til sine kunder.

Leder John Sætre for personmarkedet i Nordea Norge er glad for at kundene får et mer komplett Vipps-tilbud med Straksbetaling og Vipps under 15.

Leder John Sætre for personmarkedet i Nordea Norge er glad for at kundene får et mer komplett Vipps-tilbud.

– Det har vært stor etterspørsel etter disse to tjenestene blant kundene våre, og spesielt etterlengtet er Vipps under 15 år, sier leder John Sætre for personmarkedet i Nordea Norge.

Som Nordea-kunde kan du nå legge inn bankkontoen din som betalingskilde. Så fort dette er gjort kontoen din er lagt til, kan du sende betalinger til andre i realtid.

– Med Straksbetalinger kan du som Nordea-kunde sende penger til venner og familie på sekundet, uavhengig av hvilken bank mottakeren har, sier Sætre.

Vipps under 15 år

Når Nordea nå har åpnet for å bruke bankkonto som betalingskilde, betyr det også at Vipps blir tilgjengelig for våre kunder under 15 år.

– Dette vil gjøre hverdagen enklere for norske barnefamilier. I første omgang åpnes det for at barna kan motta penger, deretter er det foreldrene som bestemmer om barnet får vippse penger til andre eller ikke, sier Sætre.

En smarttelefon med eget telefonnummer og konto i eget navn er alt barnet trenger for å kunne bruke Vipps.

Les mer om Straksbetalinger

Slik fungerer Vipps under 15

Slik kommer barnet ditt i gang med Vipps under 15:

 

Del denne artikkelen

Relaterte artikler