Aktiviteter i vinterferien
KONTAKTLØS BETALING: Leder John Sætre for privatmarkedet i Nordea ser en markant oppsving i tæpping.
Nordea fullfører kjøpet av Gjensidige Bank
Tilbyr nå Straksbetalinger og Vipps under 15
Vinterferie trenger ikke være dyrt. FOTO: Nordea

Billige aktiviteter hele familien kan gjøre i vinterferien

Du må ikke bruke mye penger i vinterferien for å ha det hyggelig. 

Vinterferien er i anmarsj. Mens noen pakker bilen og reiser på fjellet, eller til og med unner seg en utenlandsreise, er det mange som velger å ta noen rolige dager hjemme. Vinterferien er en flott mulighet til å tilbringe ekstra tid med familien. Her får du fem tips til aktiviteter som passer for både store og små.

1. Skøytetur

Mange velger å ta en skitur i vinterferien, men det er fullt mulig å bytte ut skiene med skøyter. Man kan velge mellom kunstis eller naturis. Kanskje den lokale skolen har anlagt en skøytebane, da kan man spille ishockey eller bare prøve se frem dersom barna (eller de voksne) er uerfarne. Velger dere naturis er det viktig at isen er gangbar. Dette kan også kombineres med isfiske.

2. Å besøke museum

Vinterferien er en super mulighet for å introdusere barna for museum. Det er både spennende og lærerikt, særlig for nysgjerrige barn. Flere museer tilbyr familiebilletter til gunstige priser, så her kan man få en hyggelig dag med sine små.

3. Spillekveld med hele familien

Sett av en helaften til brettspill med familien. Dette kan dere gjennomføre som en konkurranse innad i familien. Dette er både sosialt og vil vekke konkurranseinstinktet hos de fleste. Dere kan også bytte på mellom rene konkurransespill og spill som bare er morsomme.

4. Badeland eller svømmehall

Er det kaldt og grått ute kan det være en god idé med en tur i den lokale svømmehallen eller et badeland om dette finnes i nærheten. Barna elsker badeland, og det kan være en fin måte å virkelig koble av for hele familien.

5. Akedag med barna

Finn dere en fin bakke og sett utfor.! Mangler dere akebrett kan dere fint bruke søppelsekker, men det er viktig at disse blir tatt med tilbake eller kastes i en søppelbøtte. Tar dere med matpakke og noen vedkubber kan dere få en koselig stund rundt bålet.

Hvis dere skulle mangle noe utstyr vil det være mulig å låne utstyr gratis på BUA.

Vi ønsker deg en god vinterferie.

 

Del denne artikkelen

Relaterte artikler