Som Premium Next-kunde i Nordea føler Simen Østby (25) at han får det lille ekstra.
Nordea rangert som et av verdens mest bærekraftige selskaper
spare
Slik får du orden på privatøkonomien
PREMIUM NEXT-KUNDE: Simen Østby setter pris på at Nordea satser på ham som kunde., og det er spesielt én fordel han gleder seg til å teste ut neste gang han skal reise.

– Jeg føler meg viktig

Som Premium Next-kunde i Nordea får Simen Østby (25) det lille ekstra.

Det lille ekstra han sikter til er blant annet bankens beste boliglån og tilgang til flyplasslounger verden over gjennom sitt Premium kredittkort.

– Jeg kommer til å reise mye i forbindelse med jobb fremover, så jeg gleder meg til å teste lounge-tilbudet, sier Østby.

– Satser på meg som kunde

I tillegg får Premium Next-kunder prioritet hos kundeservice og ekstra rabatt på forsikringer. Med Premium Next vil Nordea fokusere på sine unge og målbevisste kunder med høy utdannelse eller god inntekt.

– Nylig fikk jeg testet reise- og avbestillingsforsikringen, og var godt fornøyd med det. Fremover er planen å kjøpe bolig, og da er det godt å vite at jeg får bankens beste boliglån, sier Østby.

Med en fullført mastergrad oppfyller Østby kravet til utdanningsnivå for Premium Next.

– Jeg liker at Nordea satser på meg som kunde. Det gjør meg trygg på at banken vil det beste for meg, sier Østby.

Fikk du med deg denne?: Slik får du lån på 1-2-3

Vil tilby noe ekstra

Østby løfter også frem den raske og personlige hjelpen han har fått da han har vært i kontakt med banken. Nordea ser at Premium Next-kundene kan ha en mer kompleks økonomi enn øvrige unge kunder, og derfor får de også oppfølging av et eget rådgiverteam.

– Premium Next er spydspissen i vår satsing på unge kunder, og derfor ønsker vi å tilby dem noe ekstra, sier John Sætre, leder for personmarkedet i Nordea Norge.

Alt du trenger å vite om Premium Next.

Premium Next

Et kundekonsept for deg mellom 18 og 34 år, som oppfyller ett av følgende kriterier:
  • Fullført en mastergrad
  • Inntekt over 500 000 kroner (18–27 år) eller over 650 000 kroner (28–34 år).
  • Er barn av Premium-kunde

*Priseksempel BLU Premium/Utdanning pr 04.12.18: Nom.rente 2,28 %, eff.rente 2,37 % p.a., kr 2.000.000,- o/25 år. Totale kostnader kr 2 645 220,-

Del denne artikkelen

Relaterte artikler