Advokatene Derya Incedursun og Elsa Charlotte Gil skal hjelpe Nordeas Premium-kunder med gratis juridisk rådgivning.
De stiplede linjene viser gulvet og taket i en rentekorridor. Lånet følger vanlig flytende rente så lenge rentesatsen er mellom disse nivåene, men med en garanti om at den ikke faller under eller stiger over.
Nordea lanserer lån med rentekorridor
miljøvennlig, svindel
Slik overlever du som student
Advokatene Derya Incedursun og Elsa Charlotte Gil skal hjelpe Nordeas Premium-kunder med gratis juridisk rådgivning.

Nordea tilbyr gratis advokathjelp

Er du Premium-kunde i Nordea kan du nå få gratis juridisk rådgivning. Advokatene kan hjelpe deg med enkle spørsmål eller skrive hele testamentet for deg.

Advokathjelp har i mange år vært en tjeneste som har vært forbeholdt de aller mest formuende bankkundene, og slik er det fortsatt i de fleste norske storbanker. Nå har Nordea utvidet og laget en egen tjeneste med juridisk rådgivning til alle Premium-kunder.

– Dette gjør vi fordi vi vil tilføre merverdi for våre kunder. Ett av tiltakene er at vi nå som første bank i Norge tilbyr gratis juridisk rådgivning for våre 100 000 Premium-kunder, sier John Sætre, leder for personmarkedet i Nordea Norge.

Grundig tjeneste

Advokathjelpen strekker seg lenger enn en generell spørsmål-/svar-tjeneste over telefon.

– Det finnes enkle problemstillinger vi gir svar på der og da, men du kan også bruke oss til mye mer, sier Elsa Charlotte Gil, som leder advokatteamet.

–  Vi kan for eksempel skrive hele samboerkontrakten eller testamentet for deg. Og det beste av alt er at du nå får kombinasjonen av økonomisk og juridisk rådgivning inkludert i Premium-pakka.

God respons

Kundene begynner så vidt å gjøre seg kjent med det nye tilbudet, men allerede er det mange som uttrykker takknemlighet for jobben vi gjør. En kunde skrev nylig på Facebook: «Har skrytt av denne tjenesten før, men gjør det gjerne igjen. Tipp topp service og for noen flinke jurister!»

Hjelp – til hva?

– Vi kan hjelpe deg med de tingene som kan få stor betydning senere i livet. Vi kan bidra til å planlegge fremtiden bedre, både for deg og dine nærmeste. Konflikter bistår vi ikke med, sier Gil.

Lenge vurdert å skrive testamente? Hos Premium-advokatene kan du få alt fra drahjelp, til full service. Dette kan de gjøre for deg:

  • Samboerkontrakt og ektepakt
  • Gavebrev
  • Testament
  • Fremtidsfullmakt

Dette kan vi dessverre ikke gjøre for deg:

  • Forhold som ikke er knyttet til dine verdier, økonomi eller kundeforhold i Nordea
  • Konflikter og tvistesaker
  • Skatteplanlegging
  • Økonomiske oppgjør ved samlivsbrudd og arv
  • Gjennomføring av kjøp og salg av eiendeler, herunder oppgjør

Kvalifiserer du til å bli Premium-kunde? Vil du vite mer? Her finner du alt du trenger å vite om konseptet:
Kundekonseptet Premium

Premium juridisk rådgivning

Premium juridisk rådgivning erstatter ikke de eksklusive juridiske tjenestene som i dag tilbys våre Private Banking-kunder.

Fikk du med denne?: Pengene hans holder henne fanget i forholdet

Del denne artikkelen

Relaterte artikler