Nordea lanserer nå kontaktløs betaling med Fitbit og Garmin sportsklokker.
Forbrukerøkonom Elin Reitan forklarer hvorfor du bør spare til din egen pensjon.
– Tre ting du bør gjøre med skattemeldingen
Med BodyPay kan du legge armen inntil betalingsterminalen for å betale.
Nordea lanserer BodyPay

Nå kan du betale med sportsklokker fra Fitbit og Garmin

Nå kan du betale raskt, enkelt og sikkert i butikk hvis du har en Fitbit- eller Garmin-klokke på håndleddet.

Nordea lanserer nå en løsning for kontaktløs betaling med Fitbit- og Garmin sportsklokker. Tjenesten vil være tilgjengelig for alle kunder med bank- eller kredittkort fra Nordea. Løsningen fungerer i alle butikker som tilbyr kontaktløse betalinger, som er flere titalls tusen steder rundt om i Norge.

– Nå kan kundene dra på treningssenteret, ta seg en løpetur eller bare gå en tur og handle på vei hjem uten å ta med seg hverken lommebok eller mobil. Vi synes det er stor stas å kunne tilby kundene våre en enkel og raskt betalingsløsning i samarbeid med Mastercard, Visa, Fitbit og Garmin, sier John Sætre, leder for personmarkedet i Nordea Norge.

– Vi ser at markedet modnes raskt og stadig flere går over til kontaktløs betaling. Vi er glade for å få være med å utvikle dette markedet sammen med Nordea, sier Marcus Bjärneroth, markedsdirektør i Norden for Garmin.

Mer i vente

Denne lanseringen er en del av vår digitale satsning på å tilby kundene våre bedre digitale tjenester. Før sommeren vil vi også lansere Nordea Wallet, en digital lommebok som gir kortkundene en god oversikt over eget forbruk, samt muligheten til å samle kvitteringer på et sted. Med Nordea Wallet kan kunden også enkelt selv registrere kortene sine i betalingsløsninger som Fitbit og Garmin. Vi jobber med å legge til flere funksjoner som kan være nyttige for kundene våre.

Les mer om hvordan du kommer i gang med kontaktløs betaling med Fitbit Pay og Garmin Pay.

Kompatible klokker: Fitbit Ionic, Garmin vivoactive 3, Garmin Forerunner 645 og Garmin Forerunner 645 music.

Fikk du med deg denne?: Nordeas norske kunder får Apple Pay

Del denne artikkelen

Relaterte artikler