Collage med bilder av ansatte i Nordea som 100-åringer.
Makrostrateg Joachim Bernhardsen tror ikke på noe boligkrakk i Norge.
Tror ikke på boligkrakk i Norge
Thina Saltvedt på talerstolen i Senatet
Thina Saltvedt på talerstolen i Senatet
Søk opp #riggafor100 i sosiale medier for å se hvordan Nordea-ansatte ser for seg selv når de er 100 år.

Er du rigga for 100 år?

Flere forskere mener at alle som fødes i dag vil bli 100 år. Har du råd til å bli 100 år?

Vi blir stadig eldre og pensjonsreformen fører til at vi i større grad må ta ansvar for egen pensjon. Hvis du skal ha råd til mer enn fyrstekake og kamferdrops når du blir pensjonist, kan det være lurt å ta grep allerede nå.

I november i år ble Individuell Pensjonssparing lansert (IPS). Det er et spareprodukt med skattefordel. I 2017 er denne skattefordelen 24 prosent (23 prosent i 2018) og det betyr at du kan få tilbake inntil 9.600 kroner på skatten, hvis du sparer maksbeløpet på 40.000 kroner.

Les også: IPS for dummies

Møt spreke Sven på (nesten) 100 år

I forbindelse med lanseringen har Nordea kjørt en kampanje med 100-åringen Sven som hovedperson. Han er en supersprek 100-åring som spiller tennis, og tar et slag kort med hjemmehjelpen, siden han tross alt har robotstøvsuger.

I forbindelse med denne kampanjen har vi oppfordret ansatte i Nordea til å gjøre seg noen tanker rundt hva de vil gjøre hvis de blir 100 år. Hva du vil gjøre, og hva du har råd til å gjøre, henger ikke alltid sammen. Det gjelder å begynner å spare allerede nå, så du er #riggafor100.

Søk opp #riggafor100 i sosiale medier for å se hvordan Nordea-ansatte ser for seg selv når de er 100 år.

Les mer om IPS

Sjekk her
Del denne artikkelen

Relaterte artikler