Kvinne som sitter i en stol og ser på mobilen sin. Nå kan du betale regninger i Facebook Messenger. salg
Unge Ferrari og Tomine Harket er klare for Nordeas julekonsert Desembertoner.
Unge Ferrari og Tomine Harket til Nordeas julekonsert Desembertoner
Momsen Black Friday
Slik unngår du Black Friday-fellene

Nå kan du betale regninger i Facebook Messenger

Som første bank i Norden lanserer Nordea i samarbeid med Nets den første banktjenesten i Facebook Messenger. 

Først ut er regningsbetaling. Med kun noen tastetrykk kan du nå betale regninger i Facebook Messenger hvor du vil, og når du vil.

– Å betale regninger har aldri vært gøy. Nå gjør vi det svært enkelt for våre kunder å betale regninger på en plattform de aller fleste allerede er på, sier leder for personmarkedet John Sætre i Nordea Norge.

Lettvint og trygt

Tjenesten er helautomatisert og bygger på dialog med en chatbot som utfører tjenesten for deg. Alt du trenger å gjøre er å bekrefte at du ønsker fakturaen betalt. Du kan også enkelt se og endre fakturaene dine.

– For å bidra til fortsatt suksess og en videreutvikling av eFaktura, har det vært viktig for oss å jobbe etter målsettingen om at eFaktura skal være tilgjengelig i alle kanaler. Vi jobber hele tiden med å utvikle innovative løsninger som skal være tilgjengelig i kanalene forbrukerne ønsker, sier Senior Vice President Tom Scharning i Nets.

Betalingen i Facebook Messenger er selvfølgelig sikker ved at du logger deg inn med BankID første gang. Deretter kan du bruke samme PIN-kode som du har opprettet i mobilbanken.

– Dette er en ny måte for kundene å betale på. Vi tester dette nå og hvis kundene liker denne plattformen for betaling, er det naturlig at vi vil se på hvordan vi kan videreutvikle denne kanalen, sier John Sætre.

Tillegg til eksisterende tilbud

Med denne tjenesten ønsker Nordea å gjøre bank enklere for deg som kunde. Nå kan du betale regninger når og hvor som helst uten å forlate favorittmediene dine. Dette er en ny kanal og en ny mulighet, men du vil fortsatt kunne håndtere eFakturaer i Mobilbanken eller nettbanken.

Tjenesten guider deg helt fra innlogging til gjennomført betaling, og kan svare på spørsmål underveis. I tillegg er det mulig å velge å bli varslet i Messenger når du har en ny eFaktura inne til godkjenning.

Søk opp Nordea RegningsChat i Messenger og skriv «hei», så er du i gang.

Kom i gang med eFaktura i Messenger

Sjekk her
Del denne artikkelen

Relaterte artikler