Nordea-tekopp med Vipps-tepose.
Skjermbilder av våre nye hjemmesider
Våre nye hjemmesider gjør bank enklere for deg
KJÆRLIGHETSSVINDEL: Det er en myte at det bare er uoppmerksomme og godtroende mennesker som blir svindlet. Svindlerne er profesjonelle og alle, uavhengig av alder og bakgrunn, kan bli rammet av svindel. Foto: Nordea
Det skal ikke være dyrt å ringe kundeservice

Vipps, så var Nordea med på laget

Vi har en gladnyhet som vil gjøre det mye enklere for deg som kunde. Nordea har i dag inngått en samarbeidsavtale med Vipps.

– Vi tror at én sterk og tydelig leverandør av mobilbetaling vil gi den beste og enkleste betalingsløsningen for norske forbrukere. Derfor er vi glade for at vi nå får være med på laget og styrke denne løsningen, sier Snorre Storset, administrerende direktør i Nordea Norge.

3 av 5 bruker Vipps

Norges mest populære betalingsapp har snart 2,6 millioner brukere. Det vil si at cirka tre av fem over 15 år i Norge bruker appen i dag.

– Mange av våre kunder er allerede Vipps-brukere, og dette vil ikke innebære noen endringer for våre kunder. De trenger ikke å gjøre noe verken med betalingskortet eller appen. Derimot vil vi i framtiden være med på å utvikle framtidens mobile betalingsløsninger i Norges desidert største betalingsapp. Det vil komme våre kunder til gode, sier Storset.

Vipps-sjef Rune Garborg (t.v.) og administrerende direktør Snorre Storset i Nordea Norge solgte baguetter og juice til 1 krone i forkant av pressekonferansen onsdag.

Vipps-sjef Rune Garborg (t.v.) og administrerende direktør Snorre Storset i Nordea Norge solgte baguetter og juice til 1 krone i forkant av pressekonferansen onsdag.

Skal utvikle Vipps videre

Samarbeidet vil gi Vipps større gjennomslag for å kunne levere de enkleste og mest nyskapende betalingstjenestene til deg som kunde.

– Vi er veldig glade for å ønske Nordea velkommen med på denne reisen. Nordea er Norges nest største bank og har et stort nettverk av kunder over hele landet, som nå vil få tilbud om samme gode Vipps-løsninger integrert i sitt banktilbud, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

Med Nordea med på laget har nesten hele det norske bankfelleskapet samlet seg om en felles løsning.

– Det gjør oss enda sterkere i møtet med nordisk og internasjonal konkurranse om mobilbetaling fremover, sier Garborg.

Blir eget selskap

Vipps fikk nylig godkjennelse fra myndighetene for å etablere seg som eget selskap og har nå flyttet til egne lokaler sentralt i Oslo. Den nye organisasjonen jobber for fullt med å videreutvikle tjenestene sine, både når det gjelder butikkbetaling og nettbetaling.

Nordea Norge går inn som partnerbank og vil tilby Vipps til sine kunder på lik linje med sparebankene og DNB, men uten eierandeler i det nye selskapet.

Vipps for personkunder

Sjekk her

Vipps for bedriftskunder

Sjekk her

Se også: Nordea norske kunder får Apple Pay

Del denne artikkelen

Relaterte artikler