Bilde av jordklode og stjerne. Nordea Global Stars
KJÆRLIGHETSSVINDEL: Det er en myte at det bare er uoppmerksomme og godtroende mennesker som blir svindlet. Svindlerne er profesjonelle og alle, uavhengig av alder og bakgrunn, kan bli rammet av svindel. Foto: Nordea
Det skal ikke være dyrt å ringe kundeservice
Reise i ferien? Bilde av et par på ferie i svømmebasseng med utsikt over storby
Her er de billigste reisemålene

– Du trenger ikke å velge mellom god samvittighet og god avkastning

Endelig har vi lansert et fond som er et av de mest bærekraftige du kan spare i.

– Vi har sett en sterk økning i etterspørselen etter et bærekraftig fond med et globalt fokus. Sånn sett er Nordea Global Stars et etterlengtet alternativ, sier leder Petter Hermansen i Nordea Fondene.

Visste du at når du sparer i fond, eier du en bit av de aktuelle selskapene i fondet? Det du kanskje ikke vet er at det er stor forskjell på hvordan disse selskapene behandler miljøet og sine ansatte. Med Nordea Global Stars kan du være trygg på at du sparer med god samvittighet.

Lar deg kildesortere pengene dine

Det som kjennetegner fondet er at det ikke bare investerer i selskaper som utmerker seg når det kommer til avkastning, men som også gjør en ekstra innsats for å fremstå bærekraftig. Forvalterne har et sterkt fokus på miljø, sosiale forhold og forretningsetikk, noe som betyr at du kildesorterer pengene dine ved å spare i fondet.

– Enkelt sagt, selskaper som fokuserer på sitt samfunnsansvar er mindre risikable investeringsobjekter. Dette gjør Nordea Global Stars til en smart og ansvarsfull måte å spare i det globale aksjemarkedet på, sier Hermansen, og legger til:

– Med Stars-fondene trenger du ikke å velge mellom god samvittighet og god avkastning.

Les mer fondet i vår fondsliste

Sjekk her
Se hvordan Global Stars-teamet jobber med å plukke ut selskaper til fondet:

Del denne artikkelen

Relaterte artikler