En glad gjeng på scenen under prisutdelingen
IPS privatøkonomien kryptovaluta
IPS for dummies
Vetle og Snorre tar en selfie sammen under Leder for en dag
Gjesteblogg: Min dag som Snorres skygge

Nordea best på Private Banking i Norge

Nordea Private Banking mottok flere prestisjefylte priser på PWC Global Private Banking Awards-utdelingen i London i går kveld.

Nordea Private Banking ble kåret til den beste leverandøren av private banking-tjenester i Norge, Finland og Norden.

– Det er virkelig en ære å motta en så prestisjefylt pris for tjenestene våre. Dette har vi oppnådd gjennom den jobben vi har gjort i hvert enkelt land for å gjøre kundeopplevelsene enda bedre, sier Thorben Sander, leder av Global Private Banking i Nordea.

Vant for fjerde år på rad

Vi har nå toppet kåringen for Norge for fjerde år på rad, altså hvert år siden dette ble lansert som egen kategori i 2014. I 2014 og 2015 ble vi også kåret til beste leverandør i Norden og i Finland.

Prisen ble delt ut for niende gang. Det er verdens mest prestisjefylte private banking-arrangement, med over 170 nominasjonsforslag fra over 63 land. Det globale finansmagasinet The Banker, som er en del av Financial Times-konsernet, står bak prisutdelingen.

Thorben Sander og lederne i hvert av de nordiske landene var alle til stede på seremonien i London for å ta imot prisene. Her kan du se video med Nordea Norge-sjef Snorre Storset og Torsten Østensen, leder i Private Banking i Norge.

Nordea Private Banking mottar prisen som sier at vi er best på Private Banking i Norden.

Storeslem: I London mottok vi prisene for beste Private Banking-tjenester i Norge, Finland og Norden.

Den største leverandøren i Norden

Vi er Nordens største Private Banking-leverandør, med over EUR 100 milliarder i midler til forvaltning og nærmere EUR 1 milliard i årlig inntekt. Rundt 100.000 kunder betjenes fra tilsammen 80 kontorer i Norden, Luxembourg og Singapore.

Les også: Nordea-fond hedret med Morningstar-pris

Gå til forsiden av Nordea News

 

 

 

Del denne artikkelen

Relaterte artikler