Vi jakter gründerideer. Nå kan du søke om plass i neste runde av The Factory.
Forbrukerøkonom Elin Reitan hjalp familen med å spare 10.000 kroner.
Slik sparte familien 10.000 kroner i måneden
hyttedrøm hytta
Slik blir hyttedrømmen mer realistisk

Jakter nye gründerideer

Har du en ide, eller har du kanskje allerede tatt første steget i å starte ditt eget selskap? Nå kan du få hjelp til veien videre.

De siste årene har vi sett en økende vekst av nye selskaper, små startups. Å overleve som nyetablert selskap er tøft og man har statistikken imot seg. Rundt 50 prosent legges ned etter det første året, og etter 5 år er det kun 25 prosent som fortsatt er i drift.

– Bank er i utvikling, og vi jobber kontinuerlig med å skape de beste tjenestene og opplevelsene for kundene våre. Vi har mye god kompetanse i Nordea, men ser også at vi har mye å lære. De siste årene har vi jobbet tett med såkalte fintech-selskaper, og dette ønsker vi å fortsette med, sier leder for personmarkedet i Nordea Norge, John Sætre.

Fikk du med deg denne?: Skal tilby skreddersydde løsninger for startups

BizBot til topps

Nylig avsluttet Nordeas samarbeidspartner The Factory vårens 12-ukers program med oppstartsselskaper innen bank, finans og forsikring. Det ble kåret en vinner som får utvidet bistand til å videreutvikle og gjennomføre sine gode ideer.

Selskapet som vant vårens The Factory Fintech Award heter BizBot. BizBot ønsker å gjøre det enklere å starte egen virksomhet. Da de først møtte The Factory var ideen god, men de trengte struktur og bistand for å videreutvikle ideen. BizBot ble det selskapet som utviklet seg mest over de 12 ukene programmet varte. Som vinner på demo-day vant de rådgivningstimer med advokatbyrået DLA Piper, hos KPMG og Abelia.

– Mange av deltagerne imponerte oss stort, og vil kunne ha en lysende fremtid foran seg. BizBot klarte å utvikle sitt konsept gjennom programmet, og er nå klare for neste steg i sin utvikling, sier Sætre.

Over 70 oppstartsselskaper søkte om å få være med på The Factory i vårens utgave. De mest lovende selskapene gikk videre til et 12-ukers program, og til slutt var det 10 selskaper som fikk presentere ideene sine i en avsluttende pitch-konkurranse.

Få hjelp med ideen din

Leder for personmarkedet i Nordea Norge, John Sætre

Har du en god idée innen bank/finans/forsikring som kanskje allerede har startet på eller ønsker å få prøvd ut? The Factory ser nå etter startups innen Fintech, Insurtech, Regtech og Tech (eks. AI, Blokchain m.m.)

The Factory inviterer nå til nytt 12-ukers program der utvalgte kandidater får muligheten til å presentere sin idée, i en pitch-konkurranse. Dette er moro og ufarlig. Du treffer flinke folk og du vil få hjelp underveis.

Les mer og søk om plass i den neste utgaven av The Factory her.

Les flere teknologi-saker fra Nordea News.

Del denne artikkelen

Relaterte artikler