Til tross for lav rente sverger nordmenn til sparekonto
Nå kan du som selvstendig næringsdrivende spare mer til pensjon.
Nå skal alle spare på denne måten
Leder Sasja Beslik i Sustainable Finance i Nordeaknuser myter om ansvarlige investeringer.
Knuser myter om ansvarlige investeringer

Over 1000 bruker ny handelsdatabase

Nordea har lansert egen møteplass for eksport. Responsen har vært formidabel.

Har du planer om å utvide virksomheten utenfor landets grenser? Ofte dukker det fort opp spørsmål og utfordringer. Hvor er det best å satse, hvor er etterspørselen etter akkurat din bedrifts produkt?

Som eneste bank i Norden kan Nordea tilby adgang til databasen og møteplassen Nordea Trade Portal. Her får du tilgang til over 180 landsprofiler, og mer enn 20.000 markedsrapporter, statistikk og databaser med importører og eksportører.

– Gjør kunnskap tilgjengelig

– Som Nordens største bank kan Nordea tilby kundene en unik kontaktflate ut mot verden. Vårt utgangspunkt med Trade Portal er å gjøre kunnskap tilgjengelig til kundene, slik at de enkelt kan fatte gode forretningsmessige beslutninger når de skal utvide horisonten ut over hjemmemarkedet, sier administrerende direktør Snorre Storset i Nordea Norge.

Trade Portal gir informasjon om alt fra politiske forhold i enkelte land til oversikt over messer og konferanser. Du har også mulighet for å benytte deg av varslingstjenester for å overvåke endringer i regelverk og nye anbud.

Her kan du forsøke Nordea Trade Portal.

Skaper ny møteplass

Flere internasjonale banker har samtidig gått sammen for å skape en felles møteplass, hvor Nordea-kunder kan møte potensielle kunder og samarbeidspartnere internasjonalt. I Trade Club har man blant annet anledning til å kontakte og sende tilbud til agenturer over hele verden.

– Vi ser at Trade Club også fungerer veldig godt som en anerkjennelse av deltagerne overfor potensielle forretningsforbindelser. Ofte er det å bli verifisert gjennom en bank en forutsetning i flere land for å få mulighet til å skape nye kundeforhold, sier Terje Engen, senior vice president i Nordea Norge.

Over 1000 virksomheter har allerede tatt i bruk Nordeas nye bedriftsmøteplass, og med samarbeidende banker er Nordea Trade Club blitt en møteplass for over 15.000 medlemmer.

– Dette er et fantastisk verktøy dersom du skal ut i verden. Vi forsøker å skape enkel tilgang til verdifull informasjon, samtidig som samarbeid på tvers av land gir en møteplass der nye samarbeidspartnere kan finnes, sier Engen.

Få mer informasjon om Nordea Trade Club her.

Fikk du med deg denne?: Kan kundene dine betale med Apple Pay?

Del denne artikkelen

Relaterte artikler